Raus ledelse



Kursarrangør: BRO AOF
Sted: Vest-Agder, Kristiansand
Vest-Agder
Kursadresse: Dronningens gate 5, 4610 Kristiansand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 timer
Pris: 1.390

En leders oppgaver er mange og store, og forventningene om å levere kvalitet bare øker. Tydelige og gode ledere i barnehagen er første steg til suksess - men hvorfor skal dine medarbeidere følge deg? Raushet og relasjonskompetanse er klare suksesskriterier i godt lederarbeid.

Innhold:
Hvordan skal vi lede mennesker både i medgang, der alt føles lett og lekent, og i motgang, der irritasjon og ubehag kan være dominerende følelser? På kurset deles suksesshistorier fra livet i barnehagen om teamarbeid, menneskesyn og kulturarbeid, men også historier om nederlag og skam, og følelsen av å ikke strekke til. Åpent, «usminket» og med glimt i øyet får du bli med på en inspirerende reise som vil vekke både latter og tårer, og som garantert vil gi deg ny kunnskap og inspirasjon til å bli en bedre leder i barnehagen!

Vi trenger alle å bli sett og verdsatt, og veien til resultater går ofte gjennom relasjonene vi skaper. Hvert menneske bærer på en historie som påvirker og former verdier og livsvalg. Med raushet, mangfold og en god porsjon humor, kan man maksimere trivsel og muligheter, og vi har alle et ansvar å bidra. Tanja er kjent for å være et fyrverkeri på scenen, med sterk tilstedeværelse og høyt engasjement - krydret med litt befriende galskap!

Kursleder: Tanja Bø Uggerud

Barnehagelærer med videreutdannelse i småskolepedagogikk fra UiA og ledelse fra BI. Har 19 års erfaring som daglig leder / styrer, og har ledererfaring fra både private og kommunale barnehager. Er i lederrollen opptatt av at man kan både utfordre, stille krav, være tydelige og strategiske, men samtidig vise varme og omsorg.