RallylydighetskursSted: Buskerud, Kongsberg
Buskerud
Kursadresse: Jondalsveien 822, 3614 Kongsberg (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 10 timer
Pris: 1.800

Vi tilbyr rallylydighetskurs. Om du har en drøm om å konkurrere innen rallylydighet eller bare vil pirke på øvelser er dette kurset for deg. Kurset gjennomføres i små grupper med maks 6 deltagere.

Rallylydighet som konkurranse egner seg for konkurransehunden og familiehunden. Det er en artig konkurranseform hvor man kan starte om man har grunnleggende lydighet inne. En fin sport å begynne med som inngang til konkurranse.

Man skal gå igjennom en bane med forskjellige skilter som forklarer deg hva du skal gjøre, man får poeng etter prestasjon og tiden man bruker på banen. Det er totalt 76 skilt i alt i alle klassene, men en og samme bane består av et utvalg på 15-20 øvelser i forskjellig vanskelighetsgrad.

Rallylydighet er en hyggelig hundesport som jeg anbefaller alle å prøve. På kurs hos oss tar vi for oss klasse 1, 2 og klasse 3 øvelser, alt avhengig av hundeførerens nivå. Det skal være gøy å trene hund og vi benytter oss av positive treningsmetoder.


Målgruppe for kurset:
Rallylydighetskurs egner seg for de som har kommet godt i gang med øvelser i fra grunnkurs og eller Bronsemerke nivå eller høyere og ønsker å videreutvikle dette for å starte i Rally lydighet.

Som instruktør er min erfaring 17 1.premier med 3 forskjellige hunder og opprykk til Elite i Rallylydighet.