RallylydighetKursarrangør: Telemarkshunden
Sted: Villmark og Fritidseffekter AS
          Vestfold, Larvik
Kursadresse: Elveveien 135, 3271 Larvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr rallylydighetskurs. Rallylydighet er en hundesport som passer for alle hunder. En sport som har vektlegger glede, samspill og holdninger - det er faktisk viktigere enn presisjon! Det ønskes at alle øvelsene utføres på en naturlig og flytende måte.

Innhold:
I konkurranse så blir det satt opp baner med skilt (mellom 15 - 22 stk) som hund og eier går sammen.Banene er ulike for hver gang, noe som gjør det ekstra spennende og gøy! Øvelsene / skiltene er en god mix mellom lydighet, triks, agility og freestyle. Man kan også rose hunden hele tiden - man får faktisk «pluss i boka»!

Vi kommer til å gå igjennom de viktigste grunnferdighetene for å starte i de laveste klassene. Vi tar for oss steg for steg og lærer hva de forskjellige skiltene betyr. Så setter vi sammen små kombinasjoner for å øve på å gå flere skilt etter hverandre.

Målgruppe for kurset

Vi ønsker alle hunder velkomne på dette kurset, uansett alder og mål. Det er absolutt ingen krav til at du må ha konkurrert i noe med hunden din - det eneste kravet vi har er at du har lyst til å gjøre noe gøy og annerledes med hunden din.