Problemhundkurs og andre atferdskurs for hund i Skedsmo / Lillestrøm

Privattimer for deg og din hund

Har dere utfordringer som gjør at dere trenger ekstra oppfølging av hunden. Flere av våre instruktører er spesialisert for slike konsultasjoner, og vi planlegger gjerne et opplegg skreddersydd for både hunder og eiere. Vi kommer også på hjemmebesøk dersom dette er ønskelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm Avtales

Passeringskurs

Vi tilbyr passeringskurs. Om hunden bjeffer, trekker i båndet eller viser en annen uønsket atferd, vil du på passeringskurs lære teknikker for hvordan du kan lære hunden å takle forstyrrelsene på en bedre måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 6 ganger 2.350 kr

Privattimer - En personlig trener for deg og din hund

Ønsker du å trene med din hund i fred og ro med egen instruktør? Da er privattime noe for deg. Privattimer kan arrangeres for deg som har en eller flere hunder, eller om dere er flere som ønsker å trene på det samme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 time 1.500 kr

Hundehjelpen - Privattimer

Har du en hund som har en form for adferdsproblem? Vi tar på oss alle slags problemer og har lang erfaring med adferd hos hunder. Instruktøren som hjelper til med deres utfordringer har utdannet seg som adferdskonsulent og kan mye om psykologi hos hunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 2.000 kr

Helgekurs - Privet / Grupper

Jeg holder kurs i deres lokaler etter ønske. Kursene kan være i Nosework, valp, passering eller aktivisering. 8-10 deltagere avhengig av kurstype.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 1 helg Avtales kr

Passeringskurs - Online

Dette er kurset for deg som kjenner det knyter seg i magen når du skal passere andre hunder. Her vil vi gjennom teori og praksis jobbe med å forstå hunden og øve inn effektive teknikker tilpasset hver enkelt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 24 kapitler 599 kr

Pøbelhund nettkurs m/medlemskap

Bør du investere i pøbelhundekurset? Hunden min har en eller flere av følgende utfordringer: gå pent i bånd, passering, bjeffing, ressursforsvar, redsel, håndtering, separasjonsangst og lydfobier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 779 pr måned kr

Sladretrening - Fra bjeffing til kontakta - nettkurs

Sladretrening er genialt! Det betyr at du lærer hunden å «si ifra», altså å se på deg, i stedet for å bjeffe på møtende menneske/hund/syklist. Når du trener på denne måten får du en hund som ønsker å ta kontakt, fremfor at du må mase på hunden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 måneder 499 kr

Minikurs: Hundekommunikasjon

Benytt deg av denne unike muligheten til å ta et minikurs i hundekommunikasjon! Ta kurset i ditt eget tempo, i ro og fred i din egen stue! Minikursene har ett tema som lærer deg de dype geek-aspektene ved hundevitenskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 499 kr

 |  1 2   |  Neste side >>