RS Feva - tomannsjolle barn 11 - 16 år - nybegynner (dagtid)



Sted: KNS Seilsenter Bygdøy
          Oslo, Bygdøy
Kursadresse: Holsts vei, 0287 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandag 15.00-17.00 eller torsdag 15.30-17.30.
Varighet: 6 uker
Pris: 3.550
Neste kurs: 06.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr nybegynnerkurs i RS Feva - tomannsjolle for barn og ungdom i aldergruppen 11 - 16 år på dagtid. Vanlig progresjon er at barna mestrer båten og kan seile alle retninger, kryss, slør og lens i løpet av sesongen.

Dette forutsetter at man deltar på treningene. I løpet av sesongen vil barna lære å rigge båten selv. For at nybegynneren skal oppleve mestring er mengdetrening viktig. Når seileren mestrer og er trygg, er seiling GØY!

Transport:
KNS benytter en 16 seters maxi taxi som plukker opp barna på de ulike skolene. Etter seilingen 17.30 henter foreldrene barna på seilsenteret. Det er fint om det blir med flere barn fra samme skole. Prisen inkluderer transport fra skolen til KNS seilsenter forutsatt at skolen ligger innenfor 10 km sone. Barn som kommer fra skoler utenfor 10 km sonen, vil få en litt dyrere transport.

Målgruppe for kurset:
Barn og ungdom i aldergruppen 11 - 16 år

Nivå: nybegynner

Kursmateriell:
Utstyr for faste treningsdag:
Det er ikke krav til egen båt / vest, men det er en fordel at seilerne har egen vest. Det er en stor fordel med hel våtdrakt, hvis man ikke har våtdrakt kan man ha allværstøy, jakke / bukse - klær som tåler vind og litt vann (regntøy).

Ta med:
• Ekstra matpakke / frukt
• Vest
• Solbriller
• Lue
• Håndkle / skiftetøy
• Fritidsko / joggesko med gummisåle for å få et godt grep (gummistøvler hvis regnvær)

Oppstartssamling: 27. + 28. april
Varighet vårsemester: Uke 19/20 -25

For at seilerne skal få en best mulig utvikling og tid på vannet er følgende dager satt opp i tillegg: Søndag 26. mai kl 16-19, lørdag 8. og søndag 9. juni kl. 12-16

Ønsker du mer informasjon kan du kontakte Lene

Vis flere tilsvarende kurs: