Qigong sound daoyin - nybegynnere og viderekommende



Kursarrangør: Nordisk Buqi Organisasjon
Sted: Hordaland, Bergen
Hordaland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 helg
Pris: 2.500

Vi tilbyr kurs i Qigong sound daoyin for nybegynnere og viderekomne. Daoyin er en serie med kraftfulle kinesiske helseøvelser som gir mer energi og mindre smerter, reduserer stress og renser kroppens akupunkturbaner.

Lyd-Daoyin:
Daoyin er forløperne til Qigong og Taiji, og bidrar til å utvikle såkalte taijikrefter (kamp- og healingevner). Bruk av lyd og vibrasjoner for å korrigere helse, humør og sinnsstemning er kjent fra en rekke kulturer. Mantraer fra indiske og tibetanske systemer er kanskje mest kjent i Vesten, men også Kina har tradisjonelle helsesystemer hvor bruk av lyd og pust er viktige elementer. Vi skal arbeide med fem ulike lyder koblet til de forskjellige organer og sinnstilstander. Øvelsene har en harmoniserende, frigjørende og dypt avspennende effekt. Lyd-Daoyin er egnet for deltakere uten bakgrunn fra stemmebruk eller sang.

Om systemet:
Daoyin-øvelsene som undervises i denne serien ble samlet og videreutviklet av Dr. Shen Hongxun, vår skoles grunnlegger. Dr. Shen trente Taiji quan (Tai chi chúan) fra han var liten. Senere tok han doktorgrad i kombinasjonen vestlig og kinesisk medisin, og han ble lama i tibetansk diamantbuddisme. Han utviklet BUQI-terapi og det kraftige Qigong-systemet Taijiwuxigong.

Litt om instruktøren:
Master Shen Jin fra Shanghai er datter av Dr. Shen og hovedinstruktør for BUQI-organisasjonen internasjonalt. Hun er en av vår tids store Taijimestre og underviser i en rekke land.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i Qigong sound daoyin

Nivå:
• Nybegynnere og viderekomne