Qigong og meditasjon helgekurs i Harstad 18-20 oktober 2019Kursarrangør: Nordisk Buqi Organisasjon
Sted: kontakt arrangør
          Troms, Harstad
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: fredag: 18-21, lørdag: 10 - 16, søndag 10.30 - 16.30
Varighet: 1 helg
Pris: 2100

Benytt en fin anledning til å lære Qigong på en helg. Qigong blir mer og mer populært i hele verden. Mye av grunnen er at Qigong er et enkelt trenings-system som alle kan lære og en raskt kan oppnå store helsegevinster. Dette er god medisin for kropp og sjel.

Kort om undervisningen:
Du vil gjennom kurset lære en rekke øvelser for å styrke kropp, energisystem og sinn. Det vil være fokus på bruk av Qigong i ulike situasjoner som stressmestring, selvutvikling, fysiske plager mm slik at du kan lære deg å bruke Qigong som et verktøy i hverdagen. Vi vil undervise i øvelser tilknyttet Qigongsystemet Taijiwuxigong og sørge for at du får den beste undervisningen tilgjengelig i Norge i dag. Etter kurset vil du kunne trene på egenhånd

Om instruktør:
Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktør innen Qigong, Taiji og Meditasjon og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn og utland og har undervist siden slutten av 90 tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.

Målgruppe for kurset

nybegynnere og øvet