Qigong og Taiji-kurs - nybegynnere og litt øvedeKursarrangør: Nordisk Buqi Organisasjon
Sted: Yoga Nesodden
          Akershus, Nesodden
Kursadresse: Lyngåsveien 22, 1450 Nesoddtangen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 10 uker
Pris: 2.300

Vi tilbyr Qigong og Taiji-kurs for nybegynnere og litt øvede. Det gis undervisning i teori og øvelser, samt korrigering av egen praksis. Man mottar buqibehandling og energikorrigering / balansering under hver trening.

Innhold:
Nordisk Buqiorganisajon underviser i et meget kraftig system av energiøvelser basert på erfaringer fra generasjoner av kampkunst-mestere og forskning fra den kinesiske legen Dr. Shen Hongxun. De fleste utøverne trener fordi de ønsker å opprettholde god helse, å helbrede sykdom og forbedre sin mentale kapasitet, sportslige og artistiske evner, og å få et bedre og mer stabilt humør.

Nordisk Buqi Organisasjon er et kompetansesenter og tilbyr trening og instruktør-utdanning som er kvalitetssikret av Dr. Shen. På qigongkursene på Nesodden lærer man qigongformen Taijiwuxigong, med øvelser i bevegelse, stående, sittende og liggende. Og meditasjoner. På Taiji kurset lærer man Taiji formen, samt enkelte øvelser fra Taiji 37, der man studerer hver posisjon i Taijiformen for seg.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker Qigong og Taiji-kurs

Nivå: nybegynnere og litt øvede

Uttalelser

Qigong med Birgitte har gitt meg ro og styrke. I timene får jeg flyt i kropp, pust, bevegelse og tanke. Klassene er varierte og gir stort rom for utvikling, både fysisk og mentalt, indre og ytre. Treningen har blitt en nødvendig glede og et nyttig verktøy.

Birgittes undervisning er lun og innsiktsfull. Jeg har lært mye om det indre univers. Det gjør godt for kropp og sinn. Jeg er travel, men er det noe jeg ikke skulker er det timene med Birgitte. Hver øvelse har så mange lag at de er like meningsfylte for en nybegynner som for en viderekommende utøver.