Qigong-kurs - nybegynnerKursarrangør: Nordisk Buqi Organisasjon
Sted: Aquarius Studiesenter
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Haugers gate 3/7, 3015 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager, kl 12:30 - 14:00
Varighet: 8 uker
Pris: 1.650

Vi tilbyr Qigong-kurs for nybegynnere. Qigong blir mer og mer populært i hele verden. Mye av grunnen er at Qigong er et enkelt trenings-system som alle kan lære og en raskt kan oppnå store helsegevinster. Dette er god medisin for kropp og sjel.

Innhold:
I gjennom kurs arrangert av Qigongsenteret vil du kunne studere Qigong sammen noen av Norges mest erfarne instruktører. De vil dele sin kunnskap med deg som er på jakt etter indre ro, bedre helse, mer energi og generelt større innsikt i egen kropp og sinn. Kurset vil gi deg innsikt i det velrennomerte Qigongsystemet Taijiwuxigong, og du vil igjennom praktiske øvelser og teori bygge et solid fundament for videre egenutvikling og studier.

Qigongsenterets instruktører har lang erfaring fra å undervise både små og store grupper. I sentrum av vår undervisning står en pedagogisk tilnærming og individuell oppfølging slik at du som student skal få størst mulig utbytte av undervisningen.

Instruktør: Harald Øygard

Harald har studert Taiji og Qigong i over 20 år og har undervist siden 2002. Han var en nær student av Stormester Dr Shen Hongxun. Harald er Daglig leder for Taiji og Qigongsenteret i Oslo hvor han underviser til daglig. Han er også leder for Nordisk Buqi Organisasjon.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker å lære Qigong for aller første gang, men også for mer erfarne utøvere.

Uttalelser

Vil si at jeg er dypt takknemlig for forrige kurs med deg! Det har åpnet for følelse av selvforsynthet, sånne mengder med energi som jeg ikke har vært i kontakt med på mange år - kanskje ikke siden barndom, følelse av stødighet og forankring i meg selv og... klarsyn. Kort oppsummert. Tusen, tusen takk!:-)