Qigong-kurs (helg) - nybegynnere og viderekommende 6-8 septKursarrangør: Nordisk Buqi Organisasjon
Sted: Ta kontakt
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: 7012 Trondheim
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Fredag, kl 18:00 - 21:00 Fredag kl 17:00 - 21:00
Lørdag, kl 10:00 - 17:00
Søndag, kl 10:00- 16:00
Varighet: 1 helg
Pris: 2.200

Vi tilbyr Qigong-kurs for nybegynnere og viderekommende. Qigong er kraftfulle kinesiske helseøvelser som gir mer energi og mindre smerter. De reduserer stress og renser kroppens akupunkturbaner. Lær Qigong med en av Norges fremste og mest erfaren Qigonglærer.

Innhold:
I løpet av dette helgekurset vil du lære de grunnleggende øvelsene i det velrespekterte Qigongsystemet Taijiwuxigong. Du vil få et sterkt fundament gjennom teori og praktiske øvelser, og lære hvordan du skal bruke ulike øvelser for ulike områder av kroppen.

Lær deg øvelsene som hjelper deg med å få:
• Bedre søvn
• mer overskudd
• Mindre vondt i kroppen
• Bedre Holdning
• Større indre styrke og bedre pust
• Mer indre stillhet

Instruktøren:
Instruktør på dette kurset er Harald Øygard. Han har studert Taiji, Qigong og Meditasjon i over 20 år med systemets grunnlegger: Dr Shen Houngxun. Harald drifter og underviser til daglig på Qigongsenteret i Oslo.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker Qigong-kurs

Nivå: nybegynnere og viderekommende

Uttalelser

Vil si at jeg er dypt takknemlig for oktober-kurset med deg i Tromsø! Det har åpnet for følelse av selvforsynthet, sånne mengder med energi som jeg ikke har vært i kontakt med på mange år - kanskje ikke siden barndom, følelse av stødighet og forankring i meg selv og... klarsyn. Kort oppsummert. Tusen, tusen takk!:-)