Qigong kursKursarrangør: Trondheim Taiji Senter
Sted: Trondheim Taiji Senter
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Kjøpmannsgata 12, 7013 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager kl. 17.00 - 18.30
Varighet: 10 uker
Pris: 2400 ( student 1600)

Et 8 ukers kurs i den kinesiske trengsformen Qigong ved Trondheim Taiji Senter. Vi underviser Qigong formen Baduanjin, 8 brokader.

Qigong betyr energi arbeid, og er en eldgammel kinesisk treningsform, hvor en kultiverer flyten av livsenergi/Qi i kroppen. Det finnes mange forskjellige former for Qigong, og det de alle har til felles, er at gjennom bevegelse, pust og et rolig sinn bringes det en følelse av ro og velvære til kroppen, fysisk som mentalt.

Ved Trondheim Taiji Senter underviser vi i Baduanjin, 8 brokader Qigong. Der 8 øvelser er sydd sammen til en serie med bevegelser. Hver bevegelse representerer en spesifikk del av kroppen og gjennom treningen vil man kunne styrke kroppen i sin helhet. I løpet av 10 uker vil en lære hele sekvensen og vil etter endt kurs ha muligheten til å trene hjemme.

Dette kurset passer for både nybegynnere og for de som har trent Qigong eller Taiji før.

Instruktør Frode Strand Karlsen

Hjertelig velkommen til oss!

Målgruppe for kurset

Kurset passer for både nybegynnere og for de som har trent Qigong eller Taiji før.

Uttalelser

Læreren er veldig tilstede i nuet og har god humor. Fikk nye perspektiv av å lære denne qi gong-formen, som virker mer muskulært komplett enn de fleste formene jeg har sett på. Passer mentalt/fysisk for alle [inget press, egeninnsatsen avgjør], og hjelper bl.a sirkulasjonen på steder man ikke trodde var i behov