Qigong animal daoyinKursarrangør: Nordisk Buqi Organisasjon
Sted: Hordaland, Bergen
Hordaland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 1 helg
Pris: 2.500

Bli med på Daoyin workshop! Daoyin er en serie med kraftfulle kinesiske helseøvelser som gir mer energi og mindre smerter, reduserer stress og renser kroppens akupunkturbaner. Daoyin er forløperne til Qigong og Taiji, og bidrar til å utvikle såkalte taijikrefter (kamp- og healingevner).

Nordisk BUQI Organisasjon arrangerer nå fire helgekurs med daoyin-øvelser. Kursene er a°pne for alle niva°er og kan tas samlet eller enkeltvis. De inngår også som en del av den treårige utdannelsen til BUQI-terapeut hvor disse øvelsene kan undervises til pasienter.

Om systemet
Daoyin-øvelsene som undervises i denne serien ble samlet og videreutviklet av Dr. Shen Hongxun, va°r skoles grunnlegger. Dr. Shen trente Taiji quan (Tai chi chúan) fra han var liten. Senere tok han doktorgrad i kombinasjonen vestlig og kinesisk medisin, og han ble lama i tibetansk diamantbuddisme. Han utviklet BUQI-terapi og det kraftige Qigong-systemet Taijiwuxigong.

Instruktør
Harald Øygard er leder av Qigongsenteret i Oslo og Nordisk BUQI Organisasjon. Han har trent Taiji og Qigong i over 20 år og står sammen med Shen Jin for utdannelsen av BUQI-terapeuter i Norge.Dyre-Daoyin
Denne serien består av fem øvelser som åpner ledd, tøyer ut ligamenter og muskler, korrigerer holdningen og åpner energikanalene.

For mer en 2000 år siden fant mennesker i Kina ut at gjennom å imitere bevegelsene til dyr kunne de forbedre helsen. Den unike kvaliteten til Dyre-Daoyin ligger imidlertid i bruken og utviklingen av indre krefter. Hver øvelse har en distinkt bevegelse og effektområde på kroppen.

Målgruppe for kurset

Nivå:
nybegynnere og viderekommende