Qigong-retreat i vakre Jølster



Kursarrangør: Nordisk Buqi Organisasjon
Sted: Skei i Jølster
          Sogn og Fjordane, Jølster
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 dager
Pris: 7.000

Velkommen til en fantastisk opplevelse med Qigong-retreat i vakre Jølster på Vestlandet. 6 dager med Qigong, taiji, meditasjon og natur. Jølster er kjent for å være en av Norges vakreste steder. Bli med på en helt spesiell opplevelse!

Innhold:
I 5 dager skal vi både gjøre kraftfulle Qigong-øvelser, og få være ute i naturen. Kurset blir hovedsakelig innendørs, men om været tillater det, vil vi flytte noe av undervisningen ut. Du kan se frem til en sosial samling, med mange felles aktiviteter utenom selve kurset, men også rom for egentid.

Øvelsene:
Qigong-systemet som hovedsakelig blir undervist er «Taijiwuxigong». Systemet er kjent for god kvalitet og er en sikker vei til bedre helse, humør og velvære. Mange studerer taijiwuxigong for å få bedre holdning, åpne og rense våre energibaner, for selvutvikling og åndelig vekst. Dette året vil hovedfokuset være å gjøre øvelser som åpner kroppens «viktigste» energikanal: «midtkanalen» (ZhongMai). Det blir også introduksjon av andre spennende og morsomme øvelser fra Buqi systemet: Dyredaoyin, dragedaoyin, lyd/mantra daoyin og chan meditasjon.

Aktiviteter:
Også i år er det lagt opp til fjelltur med nydelig panorama utsikt over Jølster, og en alternativ gåtur for de som har behov for det. Her blir det mulighet til å meditere sammen, og nyte naturen. På lørdag kveld arrangerer vi fellesmiddag og «Buqi» dans.

Praktisk info:
Pris: kun 7.000,- (7.500,- for enkelt rom), som inkluderer kurs, overnatting, lett lunsj og middag.

Transport:
Bil tar ca 6 timer fra Oslo og 4 timer fra Bergen. Her er det mulighet for at flere reiser sammen. Ellers er det buss som går til kurssted direkte fra Bergen, Oslo og Gardemoen.

Litt om instruktøren:
Harald Øygard med over 24 års erfaring innen Qigong og Taiji. Daglig leder ved Norges største Qigongsenter og leder for Nordisk Buqi organisasjon.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker Qigong-retreat i vakre Jølster