Psoriasis - Kurs i hudpleie og dermatologi



Kursarrangør: Derma-kurs
Sted: Derma-kurs lokaler
          Vestfold, Larvik
Kursadresse: Holmejordetveien 34, 3267 Larvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 16:30 - 21:00
Varighet: 4 1/2 time
Pris: fra 1.750

Kort gjennomgang av hudens anatomi, fysiologi og kjemi. Årsaker, sykdomsmekanisme og forløp ved psoriasis. Psoriasis typer og symptomer. Faglig rådgivning og egenomsorg av psoriasispasienter. Medisinsk behandling og kosmetiske ingredienser til pleie av hud med psoriasis.

Kursinnhold:
På kurset vil du få oppfrisket dine kunnskaper om av hudens anatomi, fysiologi og kjemi for økt forståelse av psoriasis hud. Du vil få dyptgående viten om psoriasis typer som eksisterer og hva som forårsaker denne sykdommen. Du får også innsikt i hva som styrer utvikling av psoriasis og hvordan den utarter seg. Kurset vil også gi deg et unikt verktøy som du kan bruke til å forebygge og forbedre psoriasis-utbrudd hos dine pasienter og kunder. Du får innsikt i medisinsk og kosmetisk behandling samt nyttig info om sammenhengen mellom livsstil, kosthold og psoriasis.

Målgruppe:
Helsepersonell (farmasøyter, leger, sykepleiere, apotekteknikere), hudpleiere og andre med særlig interesse for dermatologi, estetisk medisin, hudpleie og kosmetikk.

Produkt uavhengighet:
Derma-kurs er produktnøytrale kurs som har til formål å øke fagkompetanse innen hud, hudpleie, dermatologi og kosmetisk kjemi samt regelverk for kosmetikk.

Kvalitetsikret innhold:
Derma-kurs er tilrettelagt etter emner og kan tas uavhengig av hverandre.
Kursene er kvalitetssikret i forhold til innhold og det faglige utbytte.
Kursene er godkjent av FEVU (Farmasøyters Etter- og Videreutdanning)

Kursbevis:
Det utstedes diplom for deltagelse og/eller bestått kurs. Diplomet sendes pr. post i etterkant. Kurset gir 3 FEVU poeng (Farmasøyters Etter- og Videreutdanning).

Priser:
Early Birds påmelding senest 26. september 2023 kr 1 750,00
Ordinær påmelding senest 24. oktober 2023 kr 2 000,00
Last minute påmelding senest 29. oktober 2023 kr 2 250,00

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kompendium, forfriskninger og diplom

Forhindret i å delta:
Har du meldt deg på et av kursene, betalt avgiften, men blir forhindret i å delta på hele eller deler av kurset pga akutt sykdom eller en annen alvorlig hendelse er du etter avtale velkommen til å delta på tilsvarende kurs neste gang uten kostnad innen et år, hvoretter tilbudet bortfaller. Pengene for ikke benyttet kurs refunderes kun hvis kurset blir avlyst fra arrangørens side.