Prøv 90 minutts behandling mot tvangslidelse (OCD) til kr. 390



Kursarrangør: Global University, Norge
Sted: Strong4life klinikken, Lillestrøm
          Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Kursadresse: Skedsmogata 3C, 2000 Lillestrøm (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 390

Vi tilbyr 90 minutters prøvebehandling mot angst og depresjon. Dokumentert gode behandlingsresultater. Prøv uforpliktende tilbud på Skype, eller kom til vært kontor på Lillestrøm, kun 10 minutts togtur fra Oslo S.

Vi tilbyr 90 minutts prøvebehandling til kr. 300, deretter rimelig behandling av tvangslidelse (OCD) med mulighet for behovsprøvd prisavslag. Vi har utviklet en velutprøvd terapimetodikk mot tvangslidelse som fungerer godt sammen med en god terapeutisk relasjon mellom klient og terapeut. Lidelsen alene er forholdsvis enkel å behandle og klienten vil få noen redskaper som han eller hun bruker mellom sesjonene.

Tradisjonell kognitiv terapi kan noen ganger virke mot sin hensikt, fordi å motbevise en tvangstanke er det samme som å respondere på tanken og dermed lage en ny tvangshandling. Vår løsning på dette er blant annet å få klienten til å oppsøke tankene i et bestemt tidsrom på døgnet og behandle dem ved våre terapimetoder. Denne inkluderer blant annet å stoppe angstens funksjon som bevis på at tanken er sann (bryte emosjonell ressonering).

Ved å gå inn og ut av tvangstankene øver man seg opp til å akseptere og forstå tankene som noe på utsiden av seg selv, samtidig som man eksponerer og aksepterer angsten for å redusere den. Ved å øve på dette i et bestemt tidsrom på døgnet oppnår man å oppsøke tvangstankene i stedet for at tvangstankene oppsøker en selv. Det gir en opplevelse av kontroll. Men dette er bare en del av metodikken. LES MER


Målgruppe for kurset:
Deg med tvangslidelse (OCD). Du trenger ingen henvisning fra lege.

Uttalelser

"Mine utfordringer var at angst skulle ta over og bli til handling. Terapiprosessen gikk ut på å se at en tanke er ikke en handling. Det er ikke noe sannhet i det. Føle på angsten, drive den frem og se at den ikke er noe farlig. Jeg opplevde deg som en flink terapeut, som lett setter deg inn i situasjonen og ufarliggjør den. Du gir redskaper som lett kan brukes i dagliglivet. Resultatet av terapien er at jeg ikke kjenner på angst og at jeg tar ting annerledes."