Prøv 90 minutts behandling av sosial angst til kr. 390



Kursarrangør: Global University, Norge
Sted: Strong4life klinikken, Lillestrøm
          Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Kursadresse: Skedsmogata 3C, 2000 Lillestrøm (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 390

Vi tilbyr 90 minutters prøvebehandling mot sosial angst. Prøv en rimelig terapisesjon på skype, eller kom til vært kontor på Lillestrøm kun 10 minutts togtur fra Oslo S.

Vi tilbyr 90 minutts prøvebehandling til kr. 390, deretter rimelig behandling av sosial angst. Sterk sosial angst oppleves ubehagelig. Hvilke sosiale situasjoner som gir angst kan varierer fra person til person. Hvis du opplever at du dummer deg ut hver gang du skal si noe til en gruppe mennesker, vil du får mer og mer angst for å si noe til disse menneskene. Hver liknende hendelse blir et nytt bevis på at du ikke takler situasjonen. Dette er grunnen til at eksponering for sosiale situasjoner uten andre terapimetoder sjelden hjelper. Feilkoblingen er at du tror at andre ser det du føler. Når du føler at du dummer deg ut, tror du ofte mer på denne følelsen enn forsikringen fra andre om at det du sa ikke var dumt. Du kan også tro at andre ser den samme angsten som du selv føler (de ser meg som en skjelvende og usikker person). Terapeutisk blir det derfor viktig å bevise at det du føler er ikke det samme som andre legger merke til (bryte emosjonell ressonering).

Men som i panikkangst blir utfordringen å få deg til å akseptere angsten som man prøver å bli kvitt, noe som høres paradoksalt ut, men det er hovednøkkelen i terapien. Terapien gir metoder som gjør at du fjerner angst for angsten (nevrologisk aksept) og gjør at kroppen oppnår samme tilstand som det som det man oppnår med angstdempende medisiner, uten å bruke de samme medisinene (f.eks. valiumeffekten uten å bruke valium). LES MER

Antall veiledningsningstimer etter behov. Individuell prøvesesjon på 90 minutter. Deretter pristilbud etter behovsprøving på oppfølgingskonsultasjonene


Målgruppe for kurset:
For deg med sosial angst. Du trenger ingen henvisning fra lege.

Uttalelser

"Mine utfordringer før jeg begynte i terapi var sosial angst. Jeg opplevde å ha store hemninger i mange situasjoner. Jeg fikk bekreftet min angst, og fikk gode hjelpemidler til å takle den. Allerede fra første time og opplevde deg som trygg å snakke med mine problemer om. Du har gitt meg verktøy å bruke som virker. Tiden gikk fort, da alt jeg har lært har vært interessant, og du er ganske vittig. Resultatet av terapiprosessen i dag er at jeg føler meg mye tryggere i de fleste situasjoner. Jeg tør å gjøre ting jeg bare drømte om før.”

Uttalelse fra klient. Klienten var uten målbar klinisk sosial fobi etter 5 terapisesjoner.