ProsjektkoordineringKursarrangør: Confex Norge AS
Sted: Felix Konferansesenter
          Oslo, Aker Brygge
Kursadresse: Bryggetorget 3, 0250 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 14.995

Vi tilbyr kurs i prosjektkoordinering. Kurset er sertifisert gjennom DNV GL ST 0008-standard, hvilket garanterer deg som deltaker høyeste kvalitet og relevans i alle ledd. Dette er et dokumentert trygghetsstempel, både for deg og din arbeidsgiver.

Innhold:
Lær deg hvordan du målrettet kan planlegge, prosjektstyre og rapportere i prosjekter. Kurset gir deg praktiske teknikker og verktøy for å sikre godt samarbeid og fremdrift. Du lærer konkrete arbeidsmetoder og teknikker, slik at du får bedre kontroll og blir tryggere i rollen. Metodene du lærer her, kan du ta i bruk så snart du er tilbake på arbeidsplassen.

En av de viktigste årsakene til at mange prosjekter mislykkes er mangelfull koordinering og kontroll, og som prosjektkoordinator har du ansvaret for å holde i mange tråder. De andre i prosjektet er avhengig av ditt overblikk, og økte krav til effektivitet viser hvor viktig din rolle er. Bli tryggere, tydeligere og mer effektiv i rollen som prosjektkoordinator.

Fordeler med kurset:
• Trygghet i prosjektarbeidet
• Tydeligere kommunikasjon
• Effektivisering av jobbhverdagen
• Møte ulike bransjer for erfaringsutveksling
• Utvide nettverket

Læringsutbytte:
• Slik legges grunnlaget for et vellykket prosjekt
• Slik sikrer du god informasjonsflyt
• Lage oversiktlige og realistiske planer
• Forstå hvordan psykologi og menneskekunnskap øker kvaliteten i prosjektgruppens arbeid
• Lær hvordan du sikrer god kommunikasjon og godt samarbeid


Kursholdere: Frode Reksten og Trond Haukedal

Frode Reksten har en allsidig bakgrunn med erfaring fra blant annet prosjektarbeid, logistikk, undervisning og ledelse. Han er ansatt ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold, samt tilknyttet Handelshøyskolen BI. Reksten kombinerer fersk forskning med praktiske eksempler fra arbeidslivet. Han er tidligere kåret til årets foreleser av både Confex og Handelshøyskolen BI.

Trond Haukedal har gjennom mer enn femten år blitt anerkjent som en av Norges beste foredragsholdere. Han har fått trampeklapp og strålende tilbakemeldinger, og «God morgen, Solstråle» er et begrep for mange. Trond vil bidra til at folk kjenner seg verdifulle, får arbeidslyst, begeistring og motivasjon - samtidig som de har det gøy!

Målgruppe for kurset

Koordinatorer både i privat og offentlig sektor, uavhengig av bransje og nivå.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer servering i pauser og lunsj

Vis flere tilsvarende kurs: