Kurs i tale og presentasjonsteknikk i Kristiansand

I kategorien tale og presentasjonsteknikk finner du kurs i å holde taler, foredrag, presentasjoner osv i hele landet. Presentasjoner påvirker mennesker mye, og i mange stillinger er det viktig å kommunisere sitt budskap på en troverdig og engasjerende måte. Et kurs i presentasjonsteknikk kan også være nyttig for deg som vegrer deg for å holde presentasjoner og som opplever at nervøsiteten tar overhånd og ødelegger for det budskapet du skal formidle. Stikkord for slik opplæring er stemmebruk, retorikk, bruk av visuelle hjelpemidler, utstråling og kunsten å kunne lære seg å være seg selv når man taler. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurs som passer for deg.

Talekurs for vettskremte - et kurs i presentasjonsteknikk

Vi tilbyr talekurs for vettskremte - et kurs i presentasjonsteknikk. Målsettingen er å bygge selvtillit ved å lære å ta ordet i forsamlinger, uten frykt. Du lærer å være mer tilstede under fremføringer, og opplever at det er du som tar kontroll over kroppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 2 kvelder 5250 kr

OSKAR - 10 presentasjons tips fra Oscar - online kurs

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 10 presentasjons tips fra Oscar. Hemmeligheten bak en god presentasjon! Ønsker du å mestre kunsten å holde foredrag med selvtillit? Ta dine presentasjoner til et nytt nivå med fokus på pust, stemme og taletempo!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

OSKAR - avspenning, pust og stemmeøvelser - online kurs

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - avspenning, pust og stemmeøvelser. Stemmeoppvarming. Det er lurt om du ønsker være godt forberedt når du skal formidle ditt gode budskap med omverden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - 10 timer stemmestyling - online

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 10 timer stemmestyling. Snakker du anspent og presset? Det kommer mest sannsynlig av at du henter energien din til tale i brystkassen din. Du snakker med grunn pust.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14 x 60 minutters økter. 14.000 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - 10 timer trening Oscar mini nett

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 10 timer trening Oscar mini. Ord, stemmebruk, kroppsspråk, artikulasjon og rytme. Om du ønsker bevege folk følelsesmessig er det viktig å være bevisst at stemmebruk og kroppsspråk er en viktig del av din kommunikasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10 x 60 minutters økter. 14.000 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - 16 timer trening Oscar premium

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 16 timer trening Oscar premium. Gå fra god til proff foredragsholder. Underviser du eller holder du foredrag, presentasjoner , lager du onlinekurs eller youtubevideoer?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16 x 60 minutters økter. 23.000 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - 5 timer stemme bruk - online kur

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 5 timer stemme bruk.Få det beste ut av din stemme Da er dette kurset for deg. Enten du underviser, er foredragsholder, møteleder, har podcast eller driver en youtubekanal.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 x 60 minutters økter. 7.000 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - online kurs - 7 moduler

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 7 moduler. Har du lyst til å kjenne deg trygg og engasjerende foran publikum?" Da er dette onlinekurset for deg:Bli en bedre formidler med OSKAR - metoden

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7 uker 4.990 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - stemmestyring og tydelig tale

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - stemmestyring og tydelig tale. Snakker du høyt nok ? Det må være forskjell på stemmestyrken på kjøkkenet og den du bruker til et publikum. Opplever du det vanskelig å snakke høyt over tid? Har du lyst til å ta litt mer plass?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 499 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - stemmetrening for lærere online

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - stemmetrening for lærere. Det kan være utfordrende å bruke stemmen i undervisning dagen lang med 20-30 elever i et stort klasserom som kanskje i tillegg har dårlig akustikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10 x 60 minutters økter. 14.000 kr

Presentasjonsteknikk 1:1 hjelp til taler osv. - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i presentasjonsteknikk 1:1 med personlig hjelp til taler, foredrag og presentasjoner for bedrifter. Står du foran en viktig presentasjon, et avgjørende innsalg eller et møte der alt hviler på dine skuldre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Presentasjonsteknikk, kunsten å formidle - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i presentasjonsteknikk - kunsten å formidle for bedrifter. Hva er oppskriften på en god og engasjerende presentasjon? Hvordan gjør du budskapet ditt spisset og relevant? Hvordan får du mottakerne til å huske og lære? Og hvordan takler du nervøsiteten?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 - 3 dager Avtales kr

Storytelling - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i storytelling for bedrifter. Siden tidenes morgen har vi skapt felles forståelse og mening gjennom å fortelle historier. Kultur, kunnskap, erfaringer og verdier har gått i arv gjennom historiene våre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 eller 2 dager Avtales kr

Å overvinne sceneskrekk og prestasjonsangst - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om å overvinne sceneskrekk og prestasjonsangst for bedrifter. Pulsen stiger, knærne skjelver, stemmen dirrer og det kjennes som om det meste er ute av kontroll. Følelsen er gjenkjennelig for mange av oss. Selv store skuespillere lider til tider av sceneskrekk, så fortvil ikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 eller 2 dager Avtales kr

Er tale gull - om afasi og positivisme - nettkurs

Afasi er den medisinske betegnelsen på språkvansker som skyldes en skade i hjernen hos et individ som har gjennomgått en normal språklig utvikling inntil tidspunktet for skaden. Afasi kjennetegnes av vansker med å forstå og bruke tale og skrift på normal måte

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 250 kr

Presentasjonsteknikk - nettkurs

I dette kurset vil du lære hvordan du kan forberede deg best mulig til å holde en presentasjon! Målet med dette kurset er at du skal bli en bedre formidler, og passer for deg som ikke er helt komfortabel med tanken på å holde en presentasjon, enten det er privat eller i jobbsammenheng.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder fra 1.190 kr

Presentasjonsteknikk for selgere - nettkurs

Lær presentasjonsteknikk for selgere. I dette kurset vil Petter Bakken lære deg ulike presentasjonsteknikker du kan bruke i et salgsmøte. Her lærer du blant annet DABA-teknikken, hvordan du skal forstå kundens faktiske behov, og hvordan du skal presentere løsningen de er ute etter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 690 kr

Sertifisert kommunikator - online

Vi tilbyr utdanning som sertifisert kommunikator som onlinekurs. Er det på tide for deg å bli en skarp kommunikator? Utdanningen vil gi deg det grunnleggende innen kommunikasjon og gjøre deg skarp på å lage ulike kommunikasjonsplaner og strategier for å drive kommunikativt arbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ca 6 - 8 uker (tilgang til kurset i... 12.500 kr

2-dagers kurs i presentasjonsteknikk og formidling

Bli bedre til å påvirke og overbevise! Lær tydelig og effektiv kommunikasjon. Vi har fokus på praktisk trening av dine kommunikasjons- ferdigheter, og jobber innenfor trygge rammer med vekt på dine styrker og fremheving av disse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager 9.200 kr

Lær kunsten å holde et (u)engasjerende foredrag! - hele landet

Vi tilbyr en engasjerende foredragsforestilling med skuespiller Torunn Meyer i hele Norge. Få gjennomslag for ditt budskap! Torunn brenner for at du skal kommunisere tydelig og effektivt for å oppnå det du ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 time Avtales kr

Foredrag om digitale møter - Bedrifter/grupper

Vi tilbyr foredrag om digitale møter er en del av den nye hverdagen. Det krever noe annet av oss en tradisjonelle møter. I dette kurset går vi igjennom forskjellene og hvordan vi kan ha gode, produktive og inkluderende møter digitalt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Personlighetstyper og tilpasning - Bedrifter/grupper

Har du noen gang møtt noen du synes det er skikkelig vanskelig å snakke med? Dere er antakelig veldig forskjellige personer. Lær hvordan du tilpasser deg forskjellige personlighetstyper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Slik presenterer du stoffet ditt - webinar

Vi tilbyr webinar om slik presenterer du stoffet ditt. ABC til digitale presentasjoner i koronaens tid, med triksene du vil ha nytte av også når vi kan møtes fysisk. Adrian Lund er blant landets beste til å presentere. Nå gir han sine beste tips.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer Avtales kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>