Profesjonell negledesign! Nettkurs+ Startpakke



Kursarrangør: Nailed it
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Oppstart fortløpende. Tilgang til kurset i 6 måneder. Progresjon og hvor mye du øver avgjør når du føler at du er klar for eksamen. Ca 3 måneder/snitt.
Varighet: 6 måneder
Pris: 6.500

Lær deg PROFESJONELL negledesign! Et spennende yrke med fokus på negledesign. Start en ny hobby eller ta steget helt ut, og sats på en helt ny karrière innen negldesign! Kurset inneholder alle produkter du trenger. ( Vi tilbyr også kurs i Gellack også med startpakke/LED-Lampe)

Grunnkurs akryl negldesign
For å beherske dette faget profesjonelt er det flere felt du må lære deg. Vi vil gi deg all kunnskapen du trenger for å mestre dette . Dette er noe av det du lærer på profesjonell negledesign:
Viktig kunnskap om neglestruktur og forarbeid/prepping. Detaljert kunnskap om negleforlengelse og perfekt tilpasning, komposisjon og korrekt støpeteknikk. Fransk design inkludert ombre, og naturlig utseende. Etterarbeid, detaljert. Kunnskap om sanitære forhold og ergonomi ved å jobbe med kunder, unngå allergier og arbeidsrelaterte skader. Lakkere perfekte negler m.m

Kurset er laget i videomoduler, og du kan se opplæringen så mange ganger du ønsker. Startpakken blir sendt direkte hjem til deg og du kan begynne å øve på deg selv eller på andre.
Det er ingen obligatoriske oppmøte og du bestemmer prosessen selv. Øvelse gjør mester og jo mer du øver jo flinkere blir du i faget.

Vårt mål er å utdanne de beste negledesignerene.

Varighet: Deltagerne bruker 4 - 8 uker på gjennomføring av kurset.( tilgang i 6 mnd)

Diplom

Pris: 5.980,- kr inkludert startpakke



Målgruppe:
Alle som ønsker å lære negldesign

Vis flere tilsvarende kurs: