Privatundervisning norskKursarrangør: Impulssenteret
Sted: I våre lokaler, hjemme hos deg eller på ditt kontor
          Hordaland, Bergen
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale - Vi er fleksible
Varighet: 1 time
Pris: 500

Skreddersydde språkøkter for deg som ønsker å bli tryggere i norsk. Undervisningen tilpasses ditt nivå og temaene / fagtermene du har behov for.

Trude er utdannet engelsklærer fra Høgskolen i Bergen og UiB med flere barne- og ungdomsår i England. Siden 1994 har hun jevnlig undervist på videregående skolenivå ved siden av utallige andre jobber.

Tilfeldighetene har ført henne inn i mange typer undervisning, som datalærer, lærer i norsk for fremmedspråklige og mere til. Dette har gjort henne til en svært fleksibel lærer som mer enn gjerne skreddersyr opplegg på alle tenkelige nivåer.

Favorittoppleggene er uten tvil mennesker med høyere utdanning som ønsker å forbedre muntligferdighetene sine på engelsk eller norsk.

I dagens arbeidsliv kreves det at alle behersker norsk. En samtale skal være trygg og flytende, og et skriftlig dokument skal være riktig. Mangler du denne tryggheten, kan privattimer være noe for deg. Da kan du snakke og skrive om de temaene som er viktig for deg, sammen med en lærer som kan språket, men som samtidig er villig til å sette seg inn i ditt fagfelt.

Undervisning kan foregå på ditt kontor om du vil.

Priser:
Enkelttimer: NOK 500,-
10 timer: NOK 5000,-
20 timer: NOK 9000,-