Presentasjonsteknikk



Kursarrangør: Virke
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:30 - 17:00
Varighet: 1 dag
Pris: fra 4.900
Neste kurs: 20.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i presentasjonsteknikk. Velkommen til vårt kurs i presentasjonsteknikk – ditt nøkkelverktøy for å oppnå større gjennomslagskraft i ethvert forum! Etter kurset vil du ha konkrete verktøy du kan bruke umiddelbart.

Innhold:
• Trygghet og selvsikkerhet på scenen: Lær hvordan du takler nervøsitet og blir komfortabel på scenen. Vi gir deg verktøyene for å bygge selvtillit og mestre enhver presentasjonssituasjon.
• Kroppsspråk, tonefall og blikkontakt: Utforsk kroppsspråkets kraft og hvordan riktig tonefall og blikkontakt kan forsterke ditt budskap. Oppnå en dypere forbindelse med ditt publikum.
• Fange og holde publikums oppmerksomhet: Lær teknikker for å fange publikums oppmerksomhet fra starten og beholde den gjennom hele presentasjonen. Oppdag hemmelighetene bak engasjerende storytelling.
• Tydelig budskapsformidling: Master kunsten å formidle budskapet ditt tydelig og minneverdig. Unngå misforståelser og nå ditt publikum på et dypere nivå.
• Effektiv bruk av PowerPoint: Få innsikt i hvordan du kan bruke visuelle hjelpemidler som PowerPoint for å støtte og forbedre din presentasjon, ikke distrahere fra den.
• Publikumsanalyse: Forstå ditt publikum bedre ved å lære teknikker for publikumsanalyse. Tilpass din presentasjon til deres behov og forventninger.

Du vil kunne
Presentere med selvtillit og overbevisning.
Bruke kroppsspråk og tonefall for å maksimere innvirkningen.
Fange og holde publikums oppmerksomhet.
Levere budskapet ditt tydelig og minneverdig.
Tilpasse deg ulike publikumsbehov.

Din reise mot å bli en dyktigere og mer selvsikker presentatør starter her! Meld deg på vårt kurs i presentasjonsteknikk, og ta det første skrittet mot å bli en formidler som skiller seg ut og inspirerer. Sammen vil vi hjelpe deg med å nå nye høyder i din kommunikasjonsevne.

Målgruppe:
Dette kurset er skreddersydd for ledere og mellomledere som ønsker å mestre kunsten å presentere med innflytelse og selvtillit, uansett hvor de befinner seg i organisasjonen, og som:

Holder presentasjoner foran større publikum, enten det er i konferanser, seminarer eller kundemøter.
Presenterer jevnlig i teammøter, prosjektmøter eller på viktige styremøter.
Ønsker å styrke sin selvsikkerhet og komfort på scenen.
Vil ha praktisk trening og konkrete verktøy de kan umiddelbart ta i bruk for å løfte sin presentasjonsevne til nye høyder.

Kursholdere:
Vishal Kaura
Vishal Kaura har lidenskap for kommunikasjon og presentasjonsteknikk, og holder foredrag og kurs for næringslivet innen disse temaene. Vishal ønsker å bygge autentiske og bevisste foredragsholdere som kan skape en reell påvirkning ved å ta i bruk kraftfulle verktøy. Kåret til norgesmester i tale, og finalist på europamesterskap i tale. Han er siviløkonom, med 12 års erfaring fra finansbransjen og jobber for tiden som strategisk rådgiver i IT-bransjen.

Annika Hedström
Annika Hedström er 2017 Europamester i tale, og ble i 2013 verdensmester i debatt. Hun holder en rekke kurs innen tale- og presentasjonsteknikk, i tillegg til kurs innen kommunikasjon. Hun er overbevisst om at øvelse er det som har størst effekt, både for å skape selvtillit på scenen og for å få anledning til å jobbe gjennom material med tilbakemeldinger underveis.

Vis flere tilsvarende kurs: