Presentasjonsteknikk - bli trygg og tydelig



Kursarrangør: Scan Learn AS
Sted: I Park Ullandhaug
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Professor Olav Hanssens vei 7, 4021 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 08:30 - 15:30
Varighet: 2 dager
Pris: 7.900

Vi tilbyr kurs i presentasjonsteknikk - bli trygg og tydelig. Tiden er inne for å få større gjennomslag. Responsen du får forteller deg at du har lykkes! Er det på tide å tre opp på pallen og høste mer applaus for dine presentasjoner?

Innhold:
I dette aktive og arbeidsintensive kurset blir du mer tydelig og troverdig i dine presentasjoner. Du fremstår mer trygg og profesjonell og får langt større gjennomslagskraft for dine ideer og synspunkter. Vi har ett praktisk program forankret i virkeligheten, slik at du umiddelbart kan ta i bruk nye konkrete verktøy i din arbeidshverdag. Her trener vi morgendagens helter på de mest velprøvde teknikkene i faget. Kurset gjennomføres både som forelesning, demonstrasjoner, øvelser og arbeid i grupper. Kurset er intensivt.

På kurset arbeider vi med:
• Den gode presentasjonen - steg for steg
• Slik får du umiddelbart oppmerksomhet
• Veien fra nervøs og uklar til trygg og klar
• Aktiv bruk av eksempler og historier
• Humor og ice breakers
• Tips til hvordan du skaper engasjement hos ditt publikum
• Slik bygger du en argumentasjonsrekke med maksimal gjennomslagskraft
• Aktivt bruk av språk, stemmebruk og kroppsspråk

Læring skal være gøy, trygt og skje sammen med gode kolleger. Kurs hos oss garanterer deg en lærerik opplevelse med mange nye inntrykk, mye praktisk øvelse, gode tips og topp humør. Læring, trening og humør går hånd i hånd.

Instruktør: Kristoffer Omdal

Kristoffer Omdal får solide tilbakemeldinger fra sine deltakere og de beskriver ham som dyktig, erfaren, inspirerende og humørfylt. Kristoffer er kjent for sin retoriske evne til å fange og holde på tilhørernes oppmerksomhet. På workshoppen tar du del i hans mangeårige erfaringer og beste tips. Som planlegger og instruktør på over 2.300 kurs gjennom 25 år for landets fremste bedrifter regnes han som Norges mest erfarne instruktør.

Målgruppe for kurset:
Kurset er for deg som er ny i rollen som presentatør, for deg som har mye erfaring men lite formell trening og for deg som vil utvide verktøyskrinet med nye teknikker.