Kurs i tale og presentasjonsteknikk i Bergen

I kategorien tale og presentasjonsteknikk finner du kurs i å holde taler, foredrag, presentasjoner osv i hele landet. Presentasjoner påvirker mennesker mye, og i mange stillinger er det viktig å kommunisere sitt budskap på en troverdig og engasjerende måte. Et kurs i presentasjonsteknikk kan også være nyttig for deg som vegrer deg for å holde presentasjoner og som opplever at nervøsiteten tar overhånd og ødelegger for det budskapet du skal formidle. Stikkord for slik opplæring er stemmebruk, retorikk, bruk av visuelle hjelpemidler, utstråling og kunsten å kunne lære seg å være seg selv når man taler. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurs som passer for deg.

Presentasjonsteknikk

Dette kurset lærer deg å presentere informasjon på en effektiv og overbevisende måte. Det viktigste spørsmålet er jo ikke hvordan du skal presentere, men hvordan få deltagerne til å lytte til det du sier! Denne dagen gir deg nye metoder til å få gjennomslag på en overbevisende måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 - 2 dager

Hvordan håndtere nervøsitet

Vi tilbyr kurs om hvordan håndtere nervøsitet. Dette er et innføringskurs i presentasjonsteknikk. Du vil få hjelp og trening i å håndtere usikkerhet og spenninger, samtidig som du vil lære grunnleggende teknikker for å holde en god presentasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 15.05.2024 2 dager15.05.2024 9.200 kr

Presentasjonsteknikk

Vi tilbyr kurs om presentasjonsteknikk. Hvordan glede seg til å snakke foran en forsamling? Hvordan bli en trygg og dyktig kommunikator? Det begynner med deg selv. Bli deg selv bevisst. Få personlig erfaring og faglig kunnskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 9.200 kr

Presentasjonsteknikk med videoopptak

Vi tilbyr kurs om presentasjonsteknikk med videoopptak. Suksesskurset innen presentasjonsteknikk. Få praktisk trening på hvordan du engasjerer tilhørerne og fremstår som en trygg og profesjonell formidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 20.995 kr

Retorikk

Vi tilbyr kurs om retorikk. Ønsker du å overbevise og nå frem med ditt budskap? Lær deg hvordan du kan bygge opp et budskap, bruke kroppsspråket til din fordel og håndtere stress når du skal holde en presentasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 18.995 kr

Talekurs for vettskremte - et kurs i presentasjonsteknikk

Vi tilbyr talekurs for vettskremte - et kurs i presentasjonsteknikk. Målsettingen er å bygge selvtillit ved å lære å ta ordet i forsamlinger, uten frykt. Du lærer å være mer tilstede under fremføringer, og opplever at det er du som tar kontroll over kroppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 5.250 kr

Kunsten å overbevise - Bedriftsinternt kurs

Mange bedrifter er på jakt etter kompetansehevende kurs for sine ansatte. Ofte er de usikre på hva de skal lete etter, eller hvilken type kurs som passer best. Salgskurs, kurs i presentasjonsteknikk, forhandlinger, forhandlingsteknikk eller kurs i argumentasjon?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager med hjemmelekse Avtales kr

Kommunikasjon og personlighet

Vi tilbyr kurs om kommunikasjon og personlighet. Har du tenkt over at personligheten din påvirker måten du kommuniserer på? Dette er et kurs i bevisstgjøring av din egen og andres personlighet og hvordan dette påvirker kommunikasjonen din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 6.195 kr

Hold gode presentasjoner

Alle kan bli god på presentasjoner, men det krever øvelse. Kurset i presentasjonsteknikk gjør at du blir bedre på å holde presentasjoner enten det er i møter på jobb, kundemøter, foredrag, selskaper eller lignende.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 08.05.2024 2 dager08.05.2024 9.990 kr

Kommunikasjon og gruppeprosesser - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i kommunikasjon og gruppeprosesser. Dette kurset gir deg kunnskap om kommunikasjon og gruppeprosesser som kan anvendes for å løse praktiske og teoretiske pedagogiske problemstillinger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18 måneder 22.200 kr

Kommunikasjon og pedagogisk veiledning - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i kommunikasjon og gruppeprosesser. I dette emnet vil du lære hvordan du kan bli god til å kommunisere med og veilede individer og grupper i deres lærings-, endrings- og utviklingsprosesser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18 måneder 22.200 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>