Praktisk styrearbeid - rettslige rammer og gode rutiner



Kursarrangør: Senter for Eiendomsfag
Sted: Senter for Eiendomsfag
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Lille Grensen 7, 0159 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: 7.500

Vi tilbyr kurs om praktisk styrearbeid - rettslige rammer og gode rutiner. Senter for eiendomsfag i samarbeid med Advokatfirmaet Wiersholm har gleden av å invitere til vårt årlige styreseminar.

Innhold:
Det å sitte i et styre kan være både tid- og ressurskrevende, og det er derfor viktig å vite hva man skal gjøre når, hvilke lover og regler som skal overholdes, samt hvor lang tid prosesser tar m.m. Innholdet vil være nyttig for personer som innehar styreverv i Single Purpose Selskaper (SPV) innen eiendom.

Program:
• Generelt om aksjeselskaper
• Styreverv i eiendoms-SPV’er
• Selskapets ledelse - styrets ansvar
• Styrets oppgaver og plikter
• Selskapets regnskaper
• Styrets saksbehandling
• Selskapets kapital - styrets oppfølging
• Oppsummering

Kursholdere: Tom Rune Lian og Anne Gøril Dyrnes fra Wiersholm

Foredragsholdere vil være Tom Rune Lian og Anne Gøril Dyrnes fra Wiersholm. Tom Rune arbeider hovedsakelig med fast eiendom, med vekt på transaksjoner og finansiering, og drift og utvikling av næringseiendom. Gjennom en årrekke har han bistått betydelige finansielle og operasjonelle aktører i næringseiendomsmarkedet med oppkjøp, salg, strukturering og forvaltning. Anne Gøril jobber med prosedyre, tvisteløsning og kontraktsrådgivning for klienter hovedsakelig innenfor handel, service og teknologi. Hun har erfaring med omfangsrike tvistesaker

Målgruppe for kurset:
Styreseminaret er praktisk rettet mot utøvere av styrearbeid i norske aksjeselskaper, og egner seg for styremedlemmer samt eiere og ledere i eiendomsorganisasjoner.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer lunsj, med mindre annet er angitt. Denne serveres i våre lokaler, og blir levert av et anerkjent cateringbyrå som vi har gode erfaringer med.

Vis flere tilsvarende kurs: