PowaBase - Selvinnsikt



Kursarrangør: Inner Whisper
Sted: Hele landet, Tønsberg
          
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:00 - 18:00
Varighet: 4 dager
Pris: 4.000

Det du tror på, definerer dine valg. Dine valg definerer ditt liv. Livet ditt viser deg om dine trosytemer og valg skaper balanse eller ubalanse med den virkeligheten du opplever. Er du fornøyd med hvordan livet arter seg? Eller ønsker du forandring?

Du har lært om livet av dine foreldre, venner, skolegang, erfaringer, opplevelser, anerkjennelser og mangel på anerkjennelse.

Uansett hva du har lært og erfart, har det gitt deg din egen unike virkelighetsforståelse som du lever med, på godt og vondt. Denne forståelsen er basis for alle dine avgjørelser og valg og hvordan livet ditt arter seg i dag, er et resultat av dette.

Hva er du verd? Har du en hverdag du trives i? Hvordan er dine mellommenneskelige forhold? Hva med jobben din, føler du deg verdsatt? Hva med økonomien din, tjener du det du synes du fortjener? Føler du deg respektert? Hvordan er humøret ditt? Hvordan er helsen din? Hvordan er din livskvalitet?

Sinnet har en enestående makt over kroppen og er avgjørende for din helse og livskvalitet. Uansett hvor mye du ønsker å gjøre endringer i livet, må det endres innenfra. Om ikke du blir bevisst det som foregår i ditt indre, hva som egentlig driver deg og stopper deg, vil du fortsette å gjøre de samme valgene igjen og igjen, med samme resultat. Dette kan endres.

PowaBase:
er en 4 dagers work-shop som handler om å møte seg selv, egne avgjørelser, egne følelser, egen verdi og egne tro-systemer.

Den handler om å få muligheten til å gå dypere ned i hvorfor du tror som du gjør, handler som du gjør, er som du er. Det handler om å ta tilbake ansvaret overfor deg selv, til å åpne øynene for dit unike indre potensiale, for å få mulighet til å gjøre nye valg, med nye resultater som tilfører livet nye nyanser og øker bevisstheten om hvem du er.

Workshopen vil foregå hovedsaklig på engelsk, med muligheter for å oversette uklarheter til norsk. Det kreves ingen forhåndskunnskaper, du er selv ekspert på eget liv. Ingen notater skal tas, ingen materiale skal leses.

Du har allerede alt du trenger, for å oppnå det perfekte resultat! Alt du trenger å gjøre er å sette av disse 4 dagene, de vil forandre ditt liv. I et trygt miljø, fylt med kjærlighet og respekt for deg og dine valg, vil vi gå sammen med deg.

Målgruppe for kurset:
Enhver som ønsker å gå i dybden på hvem man er og utvikle nye potensialer.

Vis flere tilsvarende kurs: