Privatundervisning i portugisisk



Kursarrangør: Lingu
Sted: Lingu Stavanger
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Madlaveien 10, 4008 Stavanger (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: fra 1 - 48 timer
Pris: fra 500

Vi tilbyr privatundervisning i portugisisk. Med privattimer er dine mål våre mål, og vi jobber sammen for å nå dem! Du vil få din egen, personlige instruktør som vil skape et kurs tilpasset dine behov, utfordringer og interesser, noe som gjør det mulig å nå lenger og lengre!

Innhold:
Privattimer, eller "en til en" undervisning som det ofte kalles, er et type kurs som tilpasses dine spesifikke behov og utfordringer, og kurset følger derfor ikke et forhåndsdefinert pensum. I stedet så vil læreren din skreddersydd et kurs spesielt for deg, noe som gjør det mulig å nå målet ditt raskere og enklere enn om du studerer alene eller sammen med andre i en gruppe.

Begynn med privatundervisning idag, og du vil:
• Lære mer på kortere tid
• Få et tilrettelagt kurs
• Slippe kjedelige timer
• Aldri måtte vente på andre elever
• Alltid bli motivert og inspirert til å fortsette
• Få en grundig forståelse av språket du lærer
• Nå dine mål raskere!

Timeplan:
Du lager din egen timeplan sammen med læreren din og avhengig av type kurspakke du velger, så kan undervisningen finne sted enten på dagtid eller variere mellom morgen og kveld (fleksitid).
• Dagtid: mandag - torsdag kl 08:00 - 16:00
• Fleksitid: mandag - torsdag kl 08:00 - 20:00 / fredag kl 08:00 - 16:00

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker privatundervisning i portugisisk. Undervisningen blir tilpasset dine behov og dine utfordringer.

Helt ny med privatundervisning i Lingu:
Hvis det er nytt med privatundervisning, så bør du registrere deg for en kartleggingstime først. Dette er et kort møte sammen med din tildelte lærer i forkant av kursstart, slik at dere kan skape en god plan for kurset før kurset starter. Læreren din vil i løpet av kartleggingstimen vurdere deg, din bakgrunn og dine interesser, og dere vil etablere et mål for kurset. Deretter vil du få en profesjonell anbefaling om hvordan du kan oppnå målet ditt og hva vi kan hjelpe deg med. Du vil deretter kunne bestille et kursopplegg som passer dine behov best mulig.

Vis flere tilsvarende kurs: