Eiendom som rettigheter og fysisk struktur - nettkurs



Kursarrangør: Senter for Eiendomsfag
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: 6.250

Vi tilbyr nettkurs om eiendom som rettigheter og fysisk struktur. Eiendom står sentralt i samfunnet og det reguleres både av det norske lovverket, Grunnloven og EMK -den europeiske menneskerettskonvensjonen. Modulen vil gi den en god oversikt og innføring i eiendomsdannelse.

Kursinnhold:
Temaer som vil gjennomgått er blant annet:
• Grenser - hva er det jeg eier - rent fysisk
• Rettigheter - hva kan jeg gjøre med det jeg eier
• Kontroll - hvordan kan jeg utøve rettighetene
• Hvordan avgrenses eiendom i Norge
• Kan man stole på eiendomsregistre

Hvordan få best læringsutbytte:
Hver modulserie er pedagogisk bygd opp, og tilrettelagt for at læringsutbyttet skal være så høyt som mulig. Sammen med videomodulene følger den tilhørende PowerPoint-presentasjonen, som vi anbefaler at du laster ned og har tilgjengelig før du starter innlæringen. Det kan være lurt å notere og reflektere underveis, slik at du er forberedt på å gjennomføre kunnskapstesten.

Kursholder: Terje Holsen

Terje Holsen er dr.scient. i samfunnsplanlegging fra NMBU med tilleggsutdanning i bl.a. urban design fra Oxford Brookes University. Han arbeider som førsteamanuensis i arealplanlegging og eiendomsfag ved Institutt for eiendom og juss, NMBU, der han underviser i eiendomsmarked og analyse og i prosjektutvikling og prosjektgjennomføring. Holsen har tidligere bl.a. vært eiendomsdirektør ved NMBU og forsker ved Norsk Institutt for by- og regionforskning. Han er mye brukt som foreleser ved etterutdanningskurs både i eiendomsutvikling og byplanlegging.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nettkurs om eiendom som rettigheter og fysisk struktur