Salgskurs i Oslo

I denne kategorien finner du kurs og opplæring innen denne ?livsviktige? kunsten salg. Mange virksomheter regner alle sine ansatte som selgere, enten de er selgere av et konkret produkt eller de rett og slett bare er med på å ?selge? eller lage god stemning rundt, i, eller om bedriften. Det er mange måter å lære seg salg på, som for eksempel ved å pugge salgsteknikker og formularer eller ved å tilnærme seg en mer praktisk eller abstrakt tilnærming med motivasjonskurs eller selvprogrammeringskurs. Det finnes like mange forskjellige salgsteknikker som det finnes selgere. Men et kurs kan hjelpe med å få ut det beste ut av hver enkelt.
Vi gjør oppmerksom på at du finner en egen kategori for Kurs i forhandlingsteknikk. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et salgskurs som passer deg.

Bachelor i digital markedsføring og salgsledelse

Vi tilbyr bachelor i digital markedsføring og salgsledelse. Dette er en internasjonalt anerkjent bachelorgrad, som gir deg gode jobbutsikter. Med kompetanse innen både digital markedsføring og salg blir du ettertraktet i en rekke spennende bransjer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 37.800 pr semester kr

ESG under oppkjøp, eierskap og salg

Vi holder kurs i ESG under oppkjøp, eierskap og salg. Hvordan takle nåværende og fremtidige ESG-problemstillinger. Kurset gir grunnleggende kunnskap om Environment, Social og Governance under oppkjøp, eierskap og salg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 2 dager 14.995 kr

Tvangsmidler og tvangsrealisering

Vi holder kurs i tvangsmidler og tvangsrealisering. Om midlertidig sikring, utlegg og tvangssalg. Dette kurset vil gi deg en systematisk gjennomgang av reglene om midlertidig sikring (arrest og forføyning), utlegg og tvangssalg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Grunnkurs retorikk

Er du nysgjerrig på om retorikk kan være noe for deg eller andre i din bedrift? Den beste måten å finne det ut på er å delta på grunnkurs i retorikk. Her treffer du andre i samme situasjon, utveksler erfaringer og lærer nyttige og konkrete verktøy som du kan ta med deg og bruke i din daglige jobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vika Oslo, Vika 2 dager 10.900 kr

Seminar om e-handel for B2B

Vi tilbyr seminar om e-handel for B2B. B2B salg er annerledes. Du vet det: vi vet det - derfor inviterer vi til et gratis seminar om vellykket B2B ehandel, der vi går inn på de unike utfordringene innenfor B2B e-handel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 3 timer Gratis kr

Salgskurs - bilselger - dagtid

Vi tilbyr salgskurs for bilselgere der du gjennom et semester lærer om salg, økonomi, etikk, organisasjonslære og mye mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 3 måneder 48.850 kr

Fagbrev salgsmedarbeider intensivkurs

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som salgsmedarbeider. Salgsmedarbeiderkurset er for deg som jobber med salg, service og kundebehandling. Kurset gir deg teorien (vg3) som du må ha før du kan avlegge fagprøven. Du lærer om kundebehandling, salg og markedsføring av produkter og tjenester.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 26.08.2024 1 semester (1 kveld pr uke)26.08.2024 20900 kr

Salgsutvikling - Internasjonal sertifisering Everything DiSC

Ønsker du å oppnå bedre kontakt med kundene dine eller kollegaer og andre hvis du jobber med service eller innsalg? Lær å gjenkjenne og forstå andres kjøpsstiler og å tilpasse din egen salgsstil, for å imøtekomme behov for effektiv kommunikasjon. Det vil gi resultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 04.06.2024 (+1) 2 dager04.06.2024 (+1) Fra 27.500 kr

Kurs i forhandlingsteknikk og konseptuelle salg

Vi tilbyr kurs om forhandlingsteknikk og konseptuelle salg. Lær å bruke solide teknikker for kommunikasjon, forhandling, salg og overbevisning. Kurset inkluderer også bruk av kroppsspråk. Bli bevisst på hvordan andre kan oppfatte deg og få effektive verktøy for å kunne påvirke og overbevise bedre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 2 dager 11950 kr

Kurs i forhandlingsteknikk og konseptuelle salg - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i forhandlingsteknikk for bedrifter. Lær å bruke solide teknikker for kommunikasjon, forhandling, salg og overbevisning. Kurset inkluderer også bruk av kroppsspråk. Bli bevisst på hvordan andre kan oppfatte deg og få effektive verktøy for å kunne påvirke og overbevise bedre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager Avtales kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>