Pianoundervisning en til en i OsloKursarrangør: Musikk-undervisning.no
Sted: Hjemme hos deg eller lokale i nærheten
          Oslo
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Avtales
Pris: fra 210 pr 30 min

Vi tilbyr pianoundervisning en til en. Det er en god ide å få pianoundervisning fra en dyktig lærer som kan vise hvordan man spiller sine yndlingssanger og pianostykker på den korrekte måten.

Lær å spille piano:
Lærerne hos Musikk-undervisning.no er alle kompetente og har flere års erfaring og utdannelse som sikrer at elevene får den beste undervisningen man kan få. Undervisningen er også fleksibel så det kan passe med både skole og arbeid hvis man ønsker det. Det er også mulig å få undervisning fast 1 dag i uken.

Pianoundervisning:
Undervisningen blir skreddersydd til den enkelte elev ut i fra nivå og alder samt ønsker som man fastlegger under første undervisningen. Det vil være mulig å bli undervist i forskjellige sjangere som f.eks. klassisk, pop, rock, jazz og moderne.

Emner som man nok vil støte på under undervisningen:
• Skalaer
• Teknikk
• Gehør
• Akkorder
• Noter
• Besifring
• Rytme og koordinasjon

Hvor undervisningen foregår:
Undervisningen foregår enten hjemme hos lærere, hos eleven eller i et øvingslokale som er tilknyttet læreren alt etter hva man selv velger. Du kan på profilen til læreren se hvilket område læreren underviser på og har du noen spørsmål kan du alltids spørre kontoret eller læreren direkte. Musikk-undervisning.no kan kontaktes på telefon 23 89 89 17.

Må man ha eget piano?
Det er klart best å ha sitt eget piano eller Keyboard hjemme så man har mulighet for å øve seg mellom hver undervisning. Dermed oppnår man også en raskere og bedre utvikling. Er man mer interessert i elektronisk musikk har vi også lærere som tilbyr undervisning i Keyboard.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker privatundervisning i piano