PianoundervisningKursarrangør: Lillestrøm Kulturskole
Sted: Lillestrøm syd
          Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Kursadresse: Dampsagveien 14, 2004 Lillestrøm (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Pianoet er et utrolig allsidig instrument. Det er viktig at du helt fra begynnelsen av får et solid og bredt grunnlag, da kan veiene videre bli mange, enten du går og drømmer om å bli konsertpianist eller mer ønsker å ha en inspirerende og utviklende hobby.

Når du spiller piano kan du også akkompagnere og spille kammermusikk med både sangere og de fleste instrumenttyper.

Hvis du er i tvil om du skal velge akustisk piano eller keyboard, kan du bare ta kontakt for en prat, men husk på at ønsker du lære å spille piano, er det helt nødvendig å anskaffe seg et piano eller et anslagsfølsomt digitalpiano, for å kunne oppøve riktig teknikk.

Vi har 3 nivåer i vår fagplan og vi har ingen tidsbegrensning på hvor lenge du skal være på hvert nivå, det avhenger av din personlige innsats og progresjon.

Konserter og opptredener er en viktig del av undervisningen. Vi har som mål at alle våre elever skal ha fått mulighet til å vise fram noe av det de har lært i løpet av skoleåret. Vi arrangerer derfor utstillinger, elevaftener, konserter i forskjellig format, teater, vi spiller på eldreinstitusjoner og vi deltar med innslag i andres arrangementer.


Målgruppe for kurset:
Barn og unge. Vi underviser på flere nivåer.

Ta kontakt for informasjon om påmelding, priser, tider, etc. Se fullstendig fagplan på våre hjemmesider.