Piano / synth, barn fra 8 år viderekomne nivå 2 og 3 (en-til-en)



Kursarrangør: AKKS
Sted: AKKS Oslo
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Brenneriveien 9, 0182 Oslo (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 semester (17 uker)
Pris: 4.750

Vi tilbyr en-til-en undervisning på el-piano og synth for barn på viderekomne nivå 2 og 3. Kurset er semesterbasert og varer fra oppstart til slutt i 15 uker. Du trenger ikke eget piano for å gå på kurs hos oss. Egenøvinger på piano inngår i kursprisen.

Praktisk Info:
• En-til-en kurs er semesterbaserte og varer fra oppstart til semesterslutt
• Du trenger ikke eget piano for å gå på kurs hos oss
• Egenøvinger på piano eller synth inngår i kursprisen
• Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne.
• Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler på Grünerløkka

Tidspunkt:
Mandager / tirsdager mellom kl 16:00 - 20:00. Vi setter deg opp på ledig time, deltakere får bekreftelse på e-post om når deres 30 minutters økt blir innen dette tidsintervallet.

Litt om instruktørene:
1) Piano:
Busy Gangnes - Busy er elektronisk musiker / produsent og trommeslager, opprinnelig fra Los Angeles. Hun er den ene halvdelen av elektrobandet Telepathe, som har turnert over store deler av USA, Europa, Japan og Australia. Telepathe har gitt ut 3 EPer og 2 LPer over de siste 10 årene. Hun har mye erfaring som trommeinstruktør både fra Norge og USA og har blant annet undervist på både The Rock and Roll Camp i Brooklyn, New York, og LOUD! Jentenes Bandleir i tillegg til å ha hatt en hel del private trommeelever og gruppeundervisning for elever i alle aldre. Busy trives med å undervise i både teknikk, teori og låtskriving og trommekursene hennes vil foregå på en blanding av norsk og engelsk språk.

2) Synth:
Lisa Karolyn Holter - Lisa (hun / henne) har en bachelor i populærmusikk fra Høyskolen Kristiania med bassgitar som hovedinstrument. Hun skriver for øyeblikket en master om skeive kjønnsidentiteter og musikkteknologi ved institutt for musikkvitenskap (UiO). Ved siden av å studere har hun spilt i en rekke Oslo-baserte band i over 10 år, holdt konserter rundt om i Norge og vært på to turnéer i Storbritannia (hovedfokuset ligger nå på hyperpop / emo-bandet, Ken Guru). Lisa jobber som instruktør på bandskolen og kan gi undervisning i bassgitar, gitar, synthesizer, låtskriving og produksjon.

Målgruppe for kurset:
Barn i aldersgruppen fra fra 8 år som kan spille piano fra før av

Nivå:
• Viderekomne nivå 2 og 3

Gratis eller rabattert plass på kurs:
Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR har vi mulighet til å innvilge rabattert eller gratis plass på kurs til barn og unge fra familier med vanskelig økonomi.