Piano / keyboardkurs - individuell undervisningSted: 3. etasje - Bygget har heis og universell utforming
          Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Kursadresse: Kirkegata 1, 2000 Lillestrøm (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Løpende inntak hele året
Varighet: 25 minutter
Pris: 339

Har du lyst å lære å spille piano eller keyboard, eller kan du allerede spille men vil bli enda bedre? Muno hjelper både store og små med å realisere sitt musikalske potensiale, og vi tar like gjerne i mot nybegynnere som viderekomne.

Innhold:
En uforpliktende prøvetime vil gi deg en mulighet til å møte en av våre piano- og keyboardlærere og oppleve hvordan det er å ta pianotimer hos Muno. Dersom du finner ut at du ikke vil fortsette etter prøvetimen, spanderer vi timen! Den mest effektive måten å lære på er individuelle timer, noe vi i Muno har spesialisert oss på! Muno har pianokurs og pianotimer på alle nivåer for barn, ungdom og voksne.

Våre piano- og keyboardlærere har bred kompetanse og erfaring fra musikkbransjen, og vil tilpasse undervisningen til dine forutsetninger og ambisjoner. Når du lærer å spille piano eller keyboard hos Muno er det din individuelle musikalitet som står i fokus. Hos oss får du utvikle deg i det tempoet du vil. Fyll ut skjemaet en uforpliktende prat!

Målgruppe for kurset

Muno tar i mot elever i alle aldre. Muno underviser stort sett elever 7 og 70 år, men hovedmålgruppen er unge mennesker i alderen 10 - 20 år.

Eksamen / sertifisering

Muno har erfaring med å hjelpe elever med forberedelser til opptaksprøver ved musikklinjer på videregående skoler, folkehøgskoler og høgskoler.

Uttalelser

Jeg har vært elev hos Muno i 5 år og har hatt det veldig gøy her. Jeg var nybegynner da jeg begynte, og har i dag blitt en ganske god musiker takket være flinke lærere. I høst kom jeg inn på musikklinja på videregående skole og tar fremdeles timer hos Muno for å ligge ett skritt foran.
- Petter 16 år