Sikkerhetskurs lift og personløfter i Tønsberg

I denne kategorien ligger generelle sikkerhetskurs for lift og personløfter. Før du kan delta på praktisk opplæring må du ha deltatt et av disse lovpålagte sikkerhetskursene. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et kurs som passer for deg.
I denne kategorien ligger kun sikkerhetskursene. Praktisk opplæring lift og personløfter ligger i egen kategori.

Personløfter klasse A - B

Vi tilbyr kurs i personløfter klasse A - B. Etter gjennomført kurs skal deltageren kunne betjene en personløfter på en slik måte at han ikke er til fare for seg selv eller sine arbeidskolleger, og at utstyret brukes i henhold til fabrikantens anvisninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag 2.800 kr

Personløfter klasse A - B (polsk)

Vi tilbyr kurs i personløfter klasse A - B på polsk. Etter gjennomført kurs skal deltageren kunne betjene en personløfter på en slik måte at han ikke er til fare for seg selv eller sine arbeidskolleger, og at utstyret brukes i henhold til fabrikantens anvisninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag 2.800 kr

Lift & personløfter - klasse A+B+C med praksis

Vi tilbyr kurs i lift & personløfter klasse A+B+C. Kurset vil gi økt kunnskap om sikker bruk av personløfter og skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå, og hvordan disse kan unngås. Bidra til å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 03.05.2024 (+4) 1 dag03.05.2024 (+4) 3390 kr

Mobile elevating work platform - with practical class A+B+C

We offer courses in lifts & personal lifts class A+B+C. The course will provide increased knowledge about the safe use of personal lifts and create a conscious attitude to the dangers that may arise, and how these can be avoided. Contribute to creating the conditions for a safe workplace.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag 3390 kr

Podnosniki platformowe - klasa A+B+C z praktyka "lift"

Oferujemy kursy na podnosniki platformowe klasy A+B+C. Kurs zapewni wieksza wiedze na temat bezpiecznego korzystania z podnosników platformowych i stworzy swiadomosc zagrozen, które moga wystapic i jak mozna ich uniknac. Przyczyni sie do stworzenia bezpiecznego miejsca pracy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 24.05.2024 (+1) 1 dag24.05.2024 (+1) 3290 kr

Lift og personløfter - klasse A, B, C

Vi tilbyr kurs i lift og personløfter - klasse A, B, C. på webinar og på klasserom. Kurset vil gi eleven god teoretisk innføring i sikker bruk av personløfter samt god innsikt i personløfter oppbygging, virkemåte, vedlikehold og bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 16.04.2024 (+7) 1 dag16.04.2024 (+7) 1800 kr

Personløfter modul 6

Vi tilbyr kurs i personløfter modul 6. Våre kurs har en teoretisk og en praktisk del der kursdeltakerne gjennomgår alle nødvendige sikkerhetsmomenter ved bruk av det enkelte arbeidsutstyr. Opplæringen gis henhold til §10-1 og §10-2 i Forskrift om utførelse av arbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag 2450 kr

Personløfterkurs - klasse A og B

Vi tilbyr personløfterkurs klasse A og B. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om sikker bruk av personløfter. Skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå, og hvordan disse kan unngås. Bidra til å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag 2.250 kr

Modul i-1 Grunnmodul for instruktør WEB

Kurset skal gi kunnskaper om forankring, grunnleggende lover og regelverk, normer og kriterier. Kurset avsluttes med teoretisk eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 18.04.2024 2 dager18.04.2024 fra 10.100 kr

Personløfter instruktørkurs

Kurset retter seg mot den som skal bli instruktør på dokumentert opplæring på personløftere, jfr. Forskrift om utførelse av arbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 3 dager fra 12.400 kr

Personløfter (lift)

Vi tilbyr kurs i personløfter (lift). Det er krav til dokumentert sikkerhetsopplæring for bruk av arbeidsutstyr for løft av personer. Samme krav gjelder for bruk av ikke-godkjent utstyr, dersom dispensasjon er innvilget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg Avtales kr

Personløfter (lift) - bedritsinternt

Vi tilbyr kurs i personløfter (lift) for bedrifter. Det er krav til dokumentert sikkerhetsopplæring for bruk av arbeidsutstyr for løft av personer. Samme krav gjelder for bruk av ikke-godkjent utstyr, dersom dispensasjon er innvilget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold Avtales kr

Liftkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr liftkurs for bedrifter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold Avtales kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>