Personløfter praksis øvelse - klasse A-B-C



Kursarrangør: Kompetansebedriften
Sted: Oslo, Rommen
Oslo
Kursadresse: https://link.kb1.no/praksis, Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl: 13.00
Varighet: 3 timer
Pris: 990
Neste kurs: 14.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i personløfter praksis øvelse - klasse A-B-C. Kurset er for alle som har behov for dokumentere praksis øvelse i forbindelse med utført nettkurs i personløfter ABC. Våre instruktører på personløfter praksis øvelse består av bransjefolk med erfaring i personløfterkurs.

Innhold:
Vi utformer personløfter øvelsen etter dine behov og arbeidsoppgaver slik at det skal være relevant for din virksomhet. Formålet med personløfter praksis øvelse er å dokumentere praksis opplæring i bruk av personløfter i forbindelse utført e-læringskurs. Hensikten med personløfter øvelsen er å gi personer som arbeider i høyden med lift og personløfter kunnskaper om sikker bruk, vedlikehold og daglig kontroll.

En skal kunne bruke utstyret slik at uhell og ulykker unngås. Personløfter praksis øvelsen vil skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå og bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass. Her vil kunnskap presenteres av erfarne bransjefolk på en måte som er både forståelig og pedagogisk. Dette er kunnskap som senere kan forhindre ulykker og til og med redde liv.

Målgruppe for kurset:
Personløfter øvelsen egner seg for alle som har tatt personløfter teori kurs på nett og trenger å dokumentere praksis øvelse i bruk.

Forkunnskaper:
• Utført nettkurs teori personløfter klasse A-B-C