Personlig Kunstutvikling (PKU) helgKursarrangør: Nydalen Kunstskole AS
Sted: Nydalen Kunstskole
          Oslo, Nydalen
Kursadresse: Gjerdrums vei 17, 0484 Oslo (kart)
Type:Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid:
Fredager, kl 18:00 - 21:00
Lørdager og søndager, kl 10:00 - 17:00
Varighet: 1 år
Pris: 9.250 pr semester
Neste kurs: 21.08.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr fordypningsår i personlig kunstutvikling (PKU) i helger. Det er etter den felles skoleringen det virkelig begynner å skje og all læringen transformeres til et nytt nivå. Det er nå ditt kunstneriske arbeid virkelig formes og din bevissthet rundt ditt prosjekt modnes.

Faglig innhold:
Som deltaker i PKU-gruppen går du gjennom en prosess der ditt kunstneriske prosjekt løftes til et høyere og mer profesjonelt nivå. I den innledende prosessen får du kontakt med din intensjon og starter en reise der læreren med solid faglig tyngde følger deg gjennom en faglig og håndverksmessig utvikling. Du får tydelig og direkte veiledning på faglige kvaliteter og muligheter i ditt kunstneriske arbeid. Gjennom året fokuseres det på temaer som Big Painting, Serielt Arbeid og utvikling av Portfolio.

I tillegg utarbeider og avholder hver enkelt en kunstnerpresentasjon om en utvalgt kunstner som er relevant for ditt prosjekt. Felles gjennomgang av deltagernes prosjekter og arbeid underveis vil gi deg innsikt i kunsten langt ut over ditt personlige ståsted. Slik blir deltakerne godt kjent med hverandre og danner samtidig grunnlag for gode og faglige miljøer og for videre samarbeid etter endt undervisningsprogram på skolen. Etter endt undervisningsår tilbys deltagerne å avholde utstilling i C-14, et galleri på Frogner som drives av skolen.

Målgruppe for kurset:
Fordypningsår for de som har gjennomført Billedkunstutdanningen og Påbygningstudiet (3. året), eller har tilsvarende bakgrunn fra annet lærested.

Lærer: Ingeborg Biringvad

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer materiale (ikke lerret).