Lær å lage nettkurs



Kursarrangør: Tunsberg Medisinske Skole
Sted: Akershus, Asker
Akershus
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 4- 6 måneder
Pris: 7.800

Lær å lage nettkurs - med fokus på pedagogikk. Du kan nå lære alt du trenger for å planlegge, produsere, markedsføre og gjennomføre ditt eget kurs. Vi bruker en av de meste brukte plattformene, som er både enkel å bruke og inneholder alt du trenger.

Sentral i dette kurset er jevnlige samlinger på Zoom hvor du sammen med lærer vil gå gjennom hele prosessen steg for steg. Se datoer i timeplanen lenger ned på siden.

Du kan enten jobbe med din egen kurs-idé, eller lage det samme som lærer lager for å vise alle stegene. Vi tror det er helt avgjørende at du faktisk lager kurset selv for å lære deg det tekniske. Det første kurset er alltid det mest utfordrende å lage, men etter hvert vil du oppdage hvor enkelt dette kan være.

Workshopene gir deg muligheten til å dele erfaringer, arbeide med kursinnholdet, diskutere idéer og samarbeide for å finne gode løsninger. Du vil motta regelmessig tilbakemelding fra veilederne og medstudentene gjennom hele kurset.

I tillegg til tekniske ferdigheter, legger vi stor vekt på pedagogikk. Målet ditt er at de som tar kurset ditt virkelig forstår og tar i bruk det du lærer bort. Dette vil skape fornøyde deltakere, som vil vi gi deg motivasjon til å fortsette og ikke minst enklere å få flere deltakere.

Det å holde nettkurs er en fantastisk god mulighet for å spre din kunnskap innen helse. Selv om det er mange som tilbyr dette nå, så er det plass til mange mange flere. Behovet for denne kunnskapen er stor! Det at mange alt tilbyr kurs er bare en fordel for deg. De har gjort det mer vanlig å ta kurs, og du kan ikke minst lære av de beste og tilby noe som er like bra (eller kanskje litt bedre).

Du vil lære:
• Hvordan jobbe frem en ide og finne riktig kursform til ideen
• Finne riktig målgruppe og hvordan du snakker til den
• Formidling, hvordan skrive godt og tips til hvordan du holder de beste foredragene
• Få god innsikt i det tekniske – fra nettkursplattformer til livestreaming
• Hvordan du lager en påmeldingside og tar betalt for kurset ditt
• Hvordan lage gode PowerPoints og tilgang til de beste bildene
• Hvordan markedsføre deg og kurset ditt på sosiale medier

Ved å jobbe sammen i workshops vil man kunne knytte nettverk med andre som holder kurs. Dette kan bli gode og viktige støttespillere for deg i lang tid. Kanskje skal du lage kurs sammen med noen andre? Tilgang til en lukket Facebook-gruppe med lærere og andre studenter. Her kan man utveksle erfaringer og hjelpe hverandre. Denne har du tilgang til så lenge du ønsker. Du kan også få en gratis ekstra veiledningstime med lærer, hvor du kan få direkte innspill og hjelp med dine ideér. Det vil starte nye klasser vår og høst. Det er ikke mulig å starte utenom disse datoene siden zoom samlingene er en viktig del av kurse