Pastakurs med Daniela Linarello



Kursarrangør: Matkurs.no
Sted: Oslo, Grünerløkka
Oslo
Kursadresse: Stockholmgata 8, 0566 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kursets varighet er i overkant av 4 timer inkludert måltid. Hverdagskurs starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12. Vår ankomstbar åpner en time før.
Pris: 1390
Neste kurs: 10.10.2020 | Vis alle kursdatoer

Daniela Linarello vil la deg prøve deg på ulike typer pasta med og uten fyll med flere ulike farger laget fra grunnen av.

Det aller beste Daniela Linarello fra Piemonte vet, er å lage den “gamle tradisjonelle” italienske husmannskosten som hun respekterer og elsker.
Hun elsker også å formidle den rene klassiske italienske matkulturen og vil dele sine kunnskaper med deg.
Pasta er mer enn spaghetti og ravioli
I Italia finnes det minst 100 ulike pastatyper. Hver pasta har sitt eget formål og sin egen saus. Andre kombinasjoner av pasta og saus slik som vi ofte mikser er rett og slett ikke tillatt.
På dette kurset vil du kunne prøve deg på flere ulike typer pasta med og uten fyll med flere ulike farger laget fra grunnen av.
Vi lager Ravioli, Tortellini, Tagliatelle, Quadrucci og mange flere varianter.
Det starter med en teoretisk innledning. Deretter deles opp det i arbeidslag hvor det er praktisk matlaging på kjøkkenet sammen med laget på en arbeidsstasjon.

Vi avslutter med et måltid hvor deltagerne kan nyte det de har laget.
Det er anledning til å kjøpe seg noe å drikke , gjerne italiensk, ved ankomst, under kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Hverdagskurs starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12 og holdes i våre lokaler i Stockholmgata 8.
Vår ankomstbar åpner en time før.
--

Flybuss til Carl Berners Plass
Trikk nr 12, 13 og 19 til Birkelunden
Buss nr 30,60 og 74 til Birkelunden/ Schleppegrellsgate

Bil: Parkeringshus i Københavngata 10

Les om våre smitteverntiltak her. https://www.matkurs.no/no/Article/-89376





Påmeldingsbetingelser
Påmelding er bindende. Fakturert eller betalt kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost. Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der. Informasjon vi ber deg frivillig sende oss ved påmelding er nødvendig for at vi skal kunne kontakte deg i forkant av kurs ved for eksempel endringer, samt for å kunne fakturere deg for kursavgift. Informasjon om hvilke kurs du har deltatt på vil bli lagret i Matkurs No AS sine systemer fordi vi ønsker å kunne informere deg om andre relevante kurs. Et av systemene er Kursguiden. Du vil få tildelt et brukernavn og passord slik at du kan få innsyn i hvilke data som ligger hos Kursguiden, og du kan også be om å bli slettet ved å henvende deg til Kursguiden.

Vi forbeholder oss retten til å endre kursdato ved sykdom eller dersom antall påmeldte ikke er tilstrekkelig.

I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost Ved å trykke på påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår.

Lenke til våre Personvernerklæring og betingelser ved bruk https://www.matkurs.no/no/Article/-84202