Pasta pasta



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Rogaland, Stavanger
Rogaland
Kursadresse: Østervåg 30, 4006 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

Inge lager 3 retter, vi spiser alle på dekket langbord. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager 2 retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Hele kvelden avsluttes med en deilig dessert.

Innhold:
Hvordan lage pasta selv, pastasauser og garnityrer. Vi lager ravioli, tagliatelle og andre pastatyper. Selvsagt vil vi også bruke ferdig pasta på dette kurset. Spennende supper og ikke minst sauser er en viktig del av pastakurset.

Vi skal lage:
• Soppsuppe med fylt ravioli
• Pasta Carbonara
• Fersk Tagliatelle Bolognese
• Minestronesuppe
• Spagetti med ricotta, spinat og ovnsbakte tomater
• Vegetarlasagne
• Kremet pasta med røkt ørret og grønnsaker
• Cannelloni, fylt og gratinert
• Kremet kald pastasalat med estragon. Kylling og stekt bacon
• Tiramisu

10 dager før kursdag vil du motta en mail med praktisk info. Faktura kommer i egen mail, vennligst bruk kid ved betaling. For bindende påmelding send en mail. Kurset blir gjennomført om det blir min 12 deltakere. Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurs betales fullt ut.

Velkommen til en fest av en aften

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer. Vi har alle rettigheter.