Lydighetskurs og grunnleggende hundedressur i Nittedal

Her finner du adferdskurs og dressurkurs for hund. Er du en nybakt hundeeier kan det være lurt å ta et kurs i lydighetstrening slik at hunden din kan fungere som familiehund.
Vi gjør oppmerksom på at valpekurs, bronsemerkekurs, klikkertrening og andre hundekurs ligger i egen kategori. Se oversikt over alle hundekurs.

Familiehunden Modul 1

Dyreatferdssenteret avd. Best 4 Dogs tilbyr hverdagslydighetskurs for hunder over 5mnd. Overgangen fra valp til unghund byr på mange gleder, men kan også by på mange nye utfordringer!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 6 kvelder 2.490 kr

Aktiviseringskurset - Gøy med hund

Vi tilbyr Aktiviseringskurset - Gøy med hund. Dette er kurset for deg som ønsker å lære mer om aktivisering av hund på en morsom måte, for både hund og eier. Her legger vi opp til aktiviteter en kan gjøre både inne og ute med sin beste venn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 4 kvelder 1.600 kr

Grunnkurs - kurset etter valpekurset

Vi tilbyr grunnkurs - kurset etter valpekurset. Kurset passer for hunder fra 6 mnd, eller for de som har gått valpekurs og kan noe grunnleggende ferdigheter. Vi legger på økende grad av forstyrrelser, alt fra utstyr, mennesker og andre hunder, avhengig av ferdighetsnivå på hundene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 7 uker 2.000 kr

Hverdagsglede

Vi tilbyr hundekurs i hverdagsglede. Vi jobber med sitt / dekk / bli, gå pent i bånd, innkallingsøvelser med mer. Vi legger på økende grad av forstyrrelser, alt fra utstyr, mennesker og andre hunder avhengig av ferdighetsnivå på hundene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 6 kvelder 1.900 kr

Kontakt- og gå pent i bånd

Ønsker du god kontakt med hunden din ,en hund som går pent i bånd og som oppfører seg rolig i møter med andre hunder ute på tur? Da bør du melde deg på dette kurset. Her vil du lære effektive teknikker som kan gjøre hverdagen litt triveligere for både hund og eier!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 1 kveld 250 kr

Passeringskurs

Vi tilbyr passeringskurs. Er det slitsomt å gå tur med hunden, fordi den trekker i båndet?Bjeffer hunden eller kanskje den står på to bein for å komme bort til andre hunder / mennesker? Eller er den så redd at den trekker seg unna? Blir den stresset eller vil jage biler eller sykler som suser forbi?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 4 kvelder 1.800 kr

Helgekurs - Privet / Grupper

Jeg holder kurs i deres lokaler etter ønske. Kursene kan være i Nosework, valp, passering eller aktivisering. 8-10 deltagere avhengig av kurstype.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 1 helg Avtales kr

Kontakt- og Passeringskurs

Jeg Kontakt- og Passeringskurs. Over syv kurskvelder får du en god innføring i kontakttrening og passering. Kurset baserer seg på positive innlæringsmetoder, og du får med deg mange nye verktøy du kan bruke videre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal, Lutvann skol... Nittedal 7 kvelder 2.850 kr
Nittedal, Hagan Nittedal 7 kvelder 2.850 kr

Nosework Nybegynner

Jeg tilbyr kurs i nosework for nybegynnere. Nosework er en sport som passer for alle slags hunder, og vi tilrettelegger for at alle skal oppnå mestring i løpet av kurset!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal, Lutvann skol... Nittedal 6 kvelder 2.300 kr
Nittedal, Hagan Nittedal 6 kvelder 2.300 kr

Nosework Viderekommen

Jeg tilbyr kurs i nosework for Viderekommen. Nosework er en sport som passer for alle slags hunder, og vi tilrettelegger for at alle skal oppnå mestring i løpet av kurset!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal, Lutvann skol... Nittedal 6 ganger 2.300 kr
Nittedal, Hagan Nittedal 6 ganger 2.300 kr

Privattimer og adferdkonsultasjon

Jeg tilbyr privatundervisning til deg og hunden din. Forholdet mellom hund og eier er unikt for alle. Jeg ønsker å hjelpe deg som hundeeier til å utvikle den optimale relasjonen, og å fremme ønsket atferd hos din hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 1 time 800 kr

Valpekurs

Har du fått valp? Eller ønsker å lære mer om hundetrening og hvordan vi legger best grunnlag for den nye valpen? Da er dette kurset for deg! Vi trener kun belønningsbasert positivt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 7 kvelder 2.850 kr

Apportkurs m/dressur

Vi tilbyr apportkurs med dressur. Ønsker du å lære hunden din apport? Ønsker du regelmessig jobbing med dressur? Ønsker du å få et bedre lederskap på din hund Ønsker du en hund som lystrer også når den er blant andre hunder? Ønsker du jevnlig kontakt med andre fuglehund eiere?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 10 kvelder Ta kontakt kr

Apportprøvekurs

Vi tilbyr apportprøvekurs. Apport er viktig, men det må læres, og trenes på. Apport prøvene er da til stor hjelp. Har du en god apportør hvor du ønsker å videreutvikle/styrke apportegenskapene? Du har muligheten på Apport prøve kurset i Nittedal.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 3 ganger Ta kontakt kr

Hundetrening eller sosialisering - privatundervisning

Vi tilbyr hundetrening og sosialisering av hunder i alle aldre og varierte aktiviteter utendørs i Oslo og Akershus. En kan få flokkturer hvis en ønsker der mosjon er akkurat så viktig for hundene som det er for oss mennesker, for å få og opprettholde en god fysisk og psykisk helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 1 time 342 pr time kr

Passeringskurs

Det er vanskelig å trene hunden sin til å kunne gå forbi andre hunder uten å gjøre det vi kaller et utfall. Der hunden bjeffer eller kaster seg mot den andre hunden. Det finnes mange gode øvelser for å forhindre dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 3.500 kr

Privat hundegrunnkurs

Et grunnkurs for hundeeiere, et kurs for de som har en voksen hund, men syns det er vanskelig med trening. Vi vil gå gjennom alle de grunnleggende øvelsene hunden skulle trenge for å gå videre på kurs eller bare for å styrke båndet mellom hund og eier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 3.500 kr

30 dager til bedre kontakt på tur - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i 30 dager til bedre kontakt på tur. Har du en hund som finner alt annet enn deg interessant på tur? Jeg har samlet mine beste øvelser som gjør at hunden din vil ønske å være rundt deg. Øvelsene er rettet mot kontakt, innkalling, passering og miljøtrening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 499 kr

Minikurs – 8 øvelser du MÅ lære hunden din - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i Minikurs – 8 øvelser du MÅ lære hunden din. Vil du ha en lydig hund? En hund som hører på deg når det gjelder som mest? Få steg for steg treningsvideoer til de 8 viktigste kommandoene du må lære hunden di

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 199 kr

Pøbelhund nettkurs m/medlemskap

Bør du investere i pøbelhundekurset? Hunden min har en eller flere av følgende utfordringer: gå pent i bånd, passering, bjeffing, ressursforsvar, redsel, håndtering, separasjonsangst og lydfobier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 779 pr måned kr

Sladretrening - Fra bjeffing til kontakta - nettkurs

Sladretrening er genialt! Det betyr at du lærer hunden å «si ifra», altså å se på deg, i stedet for å bjeffe på møtende menneske/hund/syklist. Når du trener på denne måten får du en hund som ønsker å ta kontakt, fremfor at du må mase på hunden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 måneder 499 kr

Teorikveld - grunnkursvalp - m/Thomas Thorvaldsen - Digitalt

Vi tilbyr live streamet foredrag med Thomas Thorvaldsen: Grunnleggende prinsippene for å mestre hunden din. Thomas Thorvaldsen er kjent for sine lærerike og underholdende foredrag, og her har du mulighet til å bli med på et av hans foredrag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 200 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>