Kurs i vals i Bergen

Vals er en meget populær dans i tretakt som danses i mange forskjellige sammenhenger. Kanskje du må øve inn en bryllupsvals eller er bedt på ball? Her finner du kurs i vals for både nybegynnere og viderekomne, barn og voksne. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Ballroom Dancing for par - nybegynnere

Vi tilbyr dansekurs i ballroom dancing for par på nybegynner nivå. Her lærer man Engelsk vals, tango, wienervals, quickstep, samba, cha cha cha, swing, og salsa. Vi rullerer på partnere, men understreker at det ikke er nødvendig å bytte partner dersom man helst vil beholde den man har.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 4,280 pr par kr

Ballroom Dancing for par - videregående

Vi tilbyr dansekurs i ballroom dancing for par på videregående nivå. Her lærer man mer om karakteren til de forskjellige dansene, riktig dansestilling, og hvordan man får dansen til å se naturlig og enkel ut.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 4,280 pr par kr

Ballroom Dancing for voksen & ungdom - nybegynnere

Vi tilbyr nybegynnerkurs i ballroom dancing for ungdom og voksne. Her lærer man Engelsk vals, tango, wienervals, quickstep, samba, cha cha cha, swing, og salsa. Vi rullerer på partnere, men understreker at det ikke er nødvendig å bytte partner dersom man helst vil beholde den man har.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 4,280 pr par kr

Kadetter, selskapsdans - for piker / damer mellom 16 og 25 år

Vi tilbyr dansekurs i kadetter og selskapsdans for piker / damer. Det er kadetter fra Sjøkrigsskolen som skal lære seg en del enkle regler innen selskapsdans. Her lærer man polynaise, Engelsk vals og swing.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 990 pr pers kr

2024 - Ball (Symra)

Symra arrangerer ball på Klækken hotell 26. okt 2024.Kurs i dansene på dagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 26.10.2024 26.10.2024