Par-sjekk opplæringskurs - webinar



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:00 - 15:00
Varighet: 2 dager
Pris: 10.900
Neste kurs: 29.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr par-sjekk opplæringskurs som webinar. Ved å delta på dette kurset får du opplæring i og sertifisering til å avholde Par-sjekk. Du kan dermed tilby par et standardisert konsept på kun to samtaler, som ifølge nyere forskning har god effekt på partilfredsheten.

Innhold:
Du får tilgang til en digital plattform der du kan sende ut spørreskjema til deltakerne. Når skjemaene har blitt besvart, genereres det én feedbackrapport til paret og en veilederrapport til deg som veileder. Opplæringskurset utruster deg til å identifisere folks samspillsproblemer mer presist og til konkret å kunne hjelpe dem videre. Par-sjekk-konseptet kan også brukes som et grundig kartleggings- og vurderingsverktøy i parterapi. Par-sjekk er egnet uavhengig av parterapeutisk tilnærming - den gir informasjon som er relevant å innhente i alle former for parterapi.

Agenda:
• Innføring i nyere forskning på parforhold og -samspill
• Innføring i de forskjellige spørreskjemaene og rapportene som benyttes i Par-sjekk
• Kronologisk gjennomgang av Par-sjekk. Veksling mellom undervisning, øvinger og samtaler

Kursleder: Mattias Stølen Due, psykolog og direktør ved Center for Familieudvikling

Meritterende:
Kurset er godkjent av:
• Norsk psykologforening som 13 timers vedlikeholdsaktivitet
• Den norske legeforening som meritterende med 12 timer som valgfritt kurs til videre- og etterutdanningen innen allmennmedisin.
• Fagforbundet som tellende i program for klinisk fagstige for sykepleiere og øvrige helsefaglige personellgrupper med 13 timer. Godkjennes innenfor det området kurset er relevant for.

Målgruppe for kurset:
Opplæring som veileder i Par-sjekk er for psykologer og andre fagpersoner med minimum bachelorgrad innen helse- eller sosialfag, videreutdanning og praksis innen par-/familieterapi. For å opprettholde sertifiseringen er det et aktivitetskrav.

Kursmateriell:
Du vil motta en omfattende manual til bruk når du skal avholde en Par-sjekk. Den kan også kunne fungere som en ressursbok til inspirasjon og hjelp i annet terapeutisk arbeide med par. Du får manualen tilsendt i posten i forkant av kurset.