Våttkort for kajakk og kano i Tromsø

Kajakkpadling er utfordrende, spennende og alltid fullt av opplevelser. Kanopadling er noe roligere og stødigere, men begge padleteknikkene gir god trening og skikkelig naturopplevelse. Her finner du padlekurs i alt fra kajakking ned ville stryk eller rolig kanoturer i fredfylte omgivelser. Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne med å finne det du er ute etter.

Padlekurs - Aktivitetslederkurs

Vi tilbyr aktivitetslederkurs hav. Du må i tillegg kunne loggføre ti turer mellom teknikkurset og aktivitetslederkurset. For å bli godkjent Aktivitetsleder må du bestå kurset og i etterkant hospitere på et NPF Grunnkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 helg 3.000 kr

Padlekurs - grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i hav padling. Grunnkurs passer for deg som aldri har sittet i kajakk før eller om du har padlet litt men ikke er helt trygg i forhold til redning og padleteknikk. Du bør være svømmedyktig, og om du har vannskrekk oppfordrer vi deg til å prøve likevel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 3 dager 2.800 kr

Padlekurs - Teknikkurs NPF

Vi tilbyr teknikkkurs i hav padling. Dette kurset er for vante padlere og går over to dager. Du bruker eget utstyr, både påkledning, kajakk, åre og sikkerhetsutstyr. Vi du leie kajakk av oss må du ta kontakt på forhånd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 helg 3.000 kr

Havpadling - grunnkurs (nybegynner)

Vi tilbyr grunnkurs i havpadling for nybegynnere. Havpadling er en fritidsaktivitet som egner seg for de aller fleste, uavhengig av kjønn og alder. Likevel er det viktig at man lærer seg grunnleggende sikkerhet før man legger ut på egen hånd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 03.05.2024 (+11) 2 dager03.05.2024 (+11) 2.600 kr