PRINCE2 PractitionerKursarrangør: Confex Norge AS
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 16.250
Neste kurs: 21.04.2020 | Vis alle kursdatoer

Bli sertifisert som prosjektleder i PRINCE2-metodikken. PRINCE2 betyr Projects IN Controlled Environments. Dette er en internasjonalt anerkjent sertifisering for effektiv prosjektledelse, og den er ansett som den ledende prosjektmetoden i markedet.

Kursinnhold:
Dette kurset på practitioner-nivå gir deg en videregående forståelse for PRINCE2-metodikken og forbereder deg på sertifisering. Kurset og sertifiseringen krever at du allerede er sertifisert i PRINCE2 Foundation. Kurset lærer deg å lede og styre alle prosjekter - store og små, enkle og kompliserte, og uavhengig av geografi og kultur - på en optimal måte. I løpet av to dager får du en mer detaljert forståelse for PRINCE2-metodikken og hvordan rammeverket kan anvendes i konkrete prosjektscenarier.

Du får også økt forståelse for hvordan rammeverket kan tilpasses ulike type prosjekter. Kurset gir deg i tillegg kjennskap til eksamensformen og drilling i besvarelse av ulike typiske eksamensspørsmål, slik at du har best mulig forutsetninger for å bestå eksamen i PRINCE2 Practitioner. Et kurs i PRINCE2 gir deg nettopp den erfaringen og tryggheten du ønsker, samtidig som du får kunnskap og kompetanse som gjør at prosjektene du er involvert i går bedre. Når du har fått en PRINCE2-sertifisering har du økte muligheter til å få større ansvar og mer utfordrende arbeidsoppgaver.

Dette får du som del av kurset:
• 2 dagers klasseromskurs for Practitioner på norsk
• Opplæring fra profesjonelle PRINCE2-eksperter
• Sertifiseringseksamen
• Sertifiseringsgaranti - består du ikke eksamen betaler vi andre forsøk
• Sertifiseringsbevis som dokumenterer sertifisering i PRINCE2
• Tilgang til øvingseksamener
• PRINCE2-manualen "Styring av vellykkede prosjekter med PRINCE2"

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer testeksamener, eksamen, kompendium og PRINCE2-boken.

Eksamen / sertifisering

Eksamen gjennomføres på slutten av kursets siste dag. For å bli sertifisert i PRINCE2-metodikken må du fullføre kursene PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Practitioner og bestå eksamen etter hvert kurs.