PRINCE2 AgileKursarrangør: Confex Norge AS
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon
Varighet: 3 dager
Pris: 16.750
Neste kurs: 04.02.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i PRINCE2 Agile. Bli sertifisert som prosjektleder i PRINCE2-metodikken. PRINCE2 er en internasjonalt anerkjent sertifisering for effektiv prosjektledelse. PRINCE2 Agile er en ny tilleggsmodul til det etablerte og velbrukte prosjektstyringsrammeverket PRINCE2.

Innhold:
Modulen er spesielt tilpasset fremtidsrettede organisasjoner og individer som allerede benytter PRINCE2, og som ønsker å kombinere fleksibiliteten fra smidig / agile-metodikk med de tydelige rammene som prosjektstyringsmetoden gir. PRINCE2 Agile gir deg det beste fra to verdener, og vil hjelpe deg mot en enda bedre kombinasjon av kontroll og fleksibilitet.

Hoveddelen av modulen består av nytt materiale, og vil gå i dybden på hvordan man kan kombinere og tilpasse PRINCE2 og smidige / agile-metoder for å skape gevinster for prosjektstyring generelt. Sertifiseringen egner seg for deg som jobber i prosjekter og benytter smidige metoder.

Målgruppe for kurset

Kurset passer for prosjektledere som allerede benytter PRINCE2, aspirerende prosjektledere, programledere som ønsker større forståelse rundt hvordan prosjekter møter krav til leveranser.

Forkunnskaper:
• For å delta på kurset må du ha gyldig PRINCE2 Foundationsertifisering

Kursspråk:
• Vi bruker norsktalende kursholdere

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer testeksamener, eksamen, kompendium og PRINCE2-boken. Kursmaterialet er på engelsk.

Eksamen / sertifisering

Etter kurset blir du PRINCE2 Agile-sertifisert ved bestått eksamen. Vi stiller med erfarne norske instruktører. Eksamen er på dag 3 og varer i 2,5 timer. Eksamen er på engelsk.