Dykkekurs i Asker

Her finner du dykkekurs på alle nivåer.

Finner du ikke kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss på 417 65 300, så finner vi det for deg.

Bubble Maker - dykkerkurs for barn

Bubble Maker er dykkerkurs for de aller minste! Ønsker du å gi barna en opplevelse de sent vil glemme så er et Bubble Maker kurs den perfekte gaven! Her kan barn på mellom 8 og 10 år komme i bassenget vårt på Vollen Marina å teste hvordan det er å dykke med ordentlig dykkeutstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 1 dag fra 500 kr

IANTD Normoxic Trimix to Normoxic Trimix Plus

Vi tilbyr dykkerkurs i IANTD Normoxic Trimix to Normoxic Trimix Plus. Ønsker du å utforske havbunnen dypere og lenger? Kanskje ønsker du å dykke på vrak som ligger dypere enn det som er innenfor vanlig sportsdykking?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 3.000 kr

PADI Advanced Open Water Diver (AOW)

Vi tilbyr dykkekurs i PADI Advanced Open Water Diver (AOW). PADI Advanced Open Water Diver er det neste trinnet etter PADI Open Water på utdanningsstigen til PADI. Dette kurset kan du gjerne ta rett etter Open Water Diver kurs, slik at du hurtig og trygt utvider dine kunnskaper og ferdigheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 3 dager 3,290 kr

PADI Deep Diver Specialty

Vi tilbyr kurs i PADI Deep Diver Specialty. På et Deep Diver kurs lærer du de riktige prosedyrene og teknikkene for dykking ned til 40 meter. Med et dybdesertifikat er du bedre rustet til å gjennomføre en rekke dykk, for eksempel på dype vegger og vrak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 1 helg 2.990 kr

PADI Digital Underwater Photographer Specialty

Vi tilbyr PADI Digital Underwater Photographer Specialty. Et av de mest inspirerende plassene å ta bilder på er jo i vannet. Å er det noe vi dykkere kan så er det jo å komme oss i og under vann. Men det å lære seg å ta gode bilder under vann krever trening, kunnskap og riktig teknikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 2 dager 2.490 kr

PADI Diver Propulsion Vehicle (DPV) Specialty (Scooter kurs)

Vi tilbyr dykkerkurs i PADI Diver Propulsion Vehicle (DPV) Specialty (Scooter kurs).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 2.490 kr

PADI Equipment Specialty

Vi tilbyr dykkerkurs i PADI Equipment Specialty.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 2.490 kr

PADI Instructor Development

Vi tilbyr dykkerkurs i PADI Instructor Development.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 11.000 kr

PADI Night Diver Specialty

Begynt å bli lei av dagslyset? Begynner det å bli litt kjedelig å dykke samme stedet hver uke? Hvorfor ikke prøve nattdykking? I Norge er det jo slik at det blir tidlig mørkt store deler av året, og i mørket våkner havets skapninger til liv og her har du sjansen til å se dem i full utfoldelse!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 1 helg 1.990 kr

PADI Open Water Diver - privatundervisning

Vi tilbyr dykkekurs i PADI Open Water Diver som privatundervisning. Noen ganger er det vanskelig å finne et kurs som passer inn i din timeplan, eller det kan hende at du gjerne vil ha et lite kurs kun for deg og eventuelt noen venner eller familie. Vi kan da tilby deg et spesialtilpasset kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 7 dager fra 9.990 kr

PADI Open Water Diver (OWD)

Vi tilbyr dykkekurs i PADI Open Water Diver (OWD). Open Water Diver kurset er selve inngangsbilletten til å dykke. Her lærer du de nødvendige og grunnleggende, teoretiske og praktiske ferdighetene du trenger for trygt å kunne dykke sammen med en sertifisert meddykker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 7 dager 5,490 kr

PADI Peak Performance Buoyancy Specialty

Vi tilbyr kurs i PADI Peak Performance Buoyancy Specialty. Hva er egentlig nøytral oppdrift? Det er når du verken flyter eller synker, men befinner deg i en vektløs tilstand på den dybden du har bestemt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 2,190 kr

PADI ReActivate - oppfriskningskurs

Vi tilbyr oppfriskningskurs. Det kan være mange grunner til at du trenger et oppfriskningskurs. Det som er viktigst for oss er at du føler deg trygg i vannet, så bli med vårt instruktør-team på en grundig oppfriskning av både det teoretiske og praktiske så du klar for å komme deg i vannet igjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 1 kveld 2.290 kr

PADI Rescue Diver

Vi tilbyr dykkerkurs i PADI rescue diver. "Det beste og morsomste kurset jeg noensinne her tatt”. Det er et helt vanlig utsagn å høre fra slitne og glade dykkere som er ferdige med sitt PADI Rescue Diver kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 5 dager 5,490 kr

PADI Self-Reliant Diver Specialty - dykke alene

Vi tilbyr kurs i solodykk som mange har en mening om. Noen mener det er et fornuftig kurs mens andre mener at det er tullete og farlig å dykke solo. Vi mener det er litt som med all annen dykking, har du respekt for det du driver med og har den rette opplæring så er det et veldig godt utgangspunkt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 3 dager 3.990 kr

PADI Tørrdraktskurs Specialty

Vi tilbyr PADI tørrdraktskurs specialty. Tørrdraktskurset er for deg som tok grunnkurset ditt i våtdrakt eller utenlands og nå har lyst til å begynne å dykke i Norge utover høsten og vinteren. Det er jo tross alt da det er finest å dykke i Norge!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 2 dager 2.490 kr

PADI Wreck Diver Specialty

Vi tilbyr dykkerkurs i PADI Wreck Diver Specialty.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 3.490 kr

Prøvedykk

Vi tilbyr prøvedykk. Å puste under vann for aller første gang er en opplevelse du sent vil glemme! La være flinke og hyggelige instruktører introdusere deg for en helt ny og fantastisk verden under vann!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 2 timer 500 kr

Dykkerkurs - PADI eLearning

Vi tilbyr dykkerkurs - PADI eLearning. Gjennom PADI eLearning har du mulighet til å gjennomføre teoriundervisningen hjemme før kursstart. Etter å ha gjennomført PADI eLearning kan du fullføre dykkerkurset hos hvilken som helst PADI dykkerskole, både i Norge og utlandet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 180 pund kr