PADI Cavern Specialty - grottedykkingKursarrangør: Oslofjorden Dykkesenter
Sted: Vollen Marina
          Akershus, Asker
Kursadresse: Slemmestadveien 416, 1390 Vollen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 7 dager
Pris: 5.000

Vi tilbyr PADI Cavern Specialty-kurs. Cavern kurset er begynnelsen til grottedykkingen for den som bare vil prøve det litt. På kurset holder vi oss helt i åpning hvor vi fortsatt kan se dagslyset, men går inn nok til at man får en liten smakebit på hva grottedykking egentlig er og hvordan det føles.

Gjennomføring:
For å kunne gjennomføre dykkerkurs i Norge må du ha legesjekk, men dette kravet gjelder kun for grunnkurset. Du må likevel fylle ut et legeskjema, og om du må svare ja på noe på skjemaet og du ikke kan forevise legesjekk for dykking som er nyere enn 12 mnd, må du ta legesjekk. Kravet om legesjekk gjelder også om du har har alvorlige endringer i helsetilstand siden sist legesjekk for dykking, uavhengig av tidsforløp.

Du må også ha tørrdraktssertifisering og ha god kontroll på oppdrift. Før vi drar opp i grotte / gruve har vi gjerne et par dager i sjøen her i Oslofjorden for å trene på diverse øvelser det er viktig å ha kontroll på i en grotte, f.eks linelegging.

Dette trenger du:
For å delta på dette kurset må du ha eget komplett utstyr. Du trenger også Wetnotes, liten kniv/linekutter, hovedlykt (ikke håndholdt, Må ha goodman handle), back-up lykt, fingerspole (30 m), langslange og klips / bolsnap på langslange og lykter. Er det noe du trenger, kan du kjøpe dette i butikken vår med 10% kursrabatt.

Målgruppe:
For å delta på kurset må du være 18 år og være sertifisert Advanced Open Water Diver

Hva skjer etter kurset?
Etter kurset er det på tide for deg å komme deg rundt i flere grotter slik at du får bruk for de nye ferdighetene dine. Vi har et aktivt grottemiljø på dykkesenteret og elsker å dra avsted for å grottedykke.

Vis flere tilsvarende kurs: