Overspenningsvern Jordingsforhold i lavspenningsanlegg -bedrifterKursarrangør: Omega Holtan AS
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: fra 4-timers gjennomgang til dagskurs
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs om overspenningsvern og Jordingsforhold i lavspenningsanlegg for bedrifter. Hvordan bidra til å hindre branner og havari på elektriske installasjoner og utstyr grunnet overspenninger. Nye krav i NEK 400:2014 - Hva innebærer det.

Innhold:
Flere og flere branner og havari på teknisk utstyr og installasjoner skyldes overspenninger. Bruken av følsomt elektronisk utstyr i næringsbygg og boliger har de siste årene økt kraftig, og NEK 400:2014 stiller krav til overspenningsvern i nye installasjoner. Kurset tar for seg hvordan man kan bidra til å hindre branner og havari på elektriske installasjoner og utstyr grunnet overspenninger?

Nye krav i NEK 400:2014 - hva innebærer det? For å oppnå god overspenningsbeskyttelse i elektriske installasjoner må følgende være på plass:

Tilstrekkelige jordingsforhold, Spenningsutjevning / utjevningsforbindelser, Overspenningsvern korrekt valgt, koordinert og riktig montert. Kurset tar for seg disse momentene, hvordan ulike overspenningsvern fungerer og hvordan de skal montere for å fungere optimalt.

Målgruppe for kurset

Bedrifter

Kurset henvender seg til installatører, montører, saksbehandlere, tilsyn, ingeniører og andre med interesse for temaet.

Vis flere tilsvarende kurs: