Ostekurs på Facebook



Kursarrangør: Osteperler
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Torsdager kl 20
Pris: Gratis

Den mørke tiden er tid for ost og kos (og litt læring også kanskje?) følgende ostekurs går. Vi tar behørige koronahensyn. Tune in på Facebook hver torsdag og og få med deg ukens direktesmaking. Hver uke kan du bli litt osteklokere

Målgruppe:
Dette kurset passer for alle som ønsker å lære mer om ost.

Om kursholderen:
Jan Peter Aursnes er Member of The Academy of Cheese og gjennomfører kurs for dem i Norden. Har har grunnutdannelse i ysting fra Sogn Jord- og Hagebruksskule, og er altså foreløpig halvveis mot Master of Cheese ved Academy of Cheese i London. JP er hektet på ost ystet av rå melk og synes den måten tar best vare på det naturlige, slik det ble gjort siden lenge før Louis. Hans rolle er som formidler, hjelper, kursholder, veileder, mentor, sparringpartner og dommer. En veldig kunnskapsrik og underholdende foreleser som krydrer undervisningen med historier og «fun facts». Det er så mye god ost der ute som flere burde få vite om, norsk og utenlandsk, noe han bidrar til hver dag. Har gitt ut boken «mine osteperler» – historier, meninger og fantastiske oster av rå melk. Du kan kjøpe den her, eller i din nærmeste bokhandel. Jan Peter er fagansvarlig for oster i Store Norske Leksikon og skriver om ost i Appetitt og tidvis hos Norske Vinklubbers Forbund. Han holder videre kurs hos matkurs.no og smakinger på Lasarett vinbar i tillegg til kurs i egen regi – åpne eller hjemme hos deg.