Ost og vin



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi avdeling Sagene, bygg 7
          Oslo, Sagene
Kursadresse: Maridalsveien 87, 0489 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:00
Varighet: 2 timer
Pris: 995

Vil du lære om hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

Våre kunnskapsrike kokker gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, før vår vinkelner tar over og gir dere en innføring i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon.
Deretter blir det smaksprøver på fem ulike kombinasjoner av ost og vin. Vi smaker et utvalg klassiske, kontinentale oster, faste/ bløte, hvite og blå. Vinene som blir servert er tilpasset ostene, og vi går igjennom en rekke ulike stiler fra tørre hvite til røde og søte.

Kurset inkluderer

Smaking av 5 ulike viner
Smaksark til notater
Vinkelner /foredragsholder
5 uliker oster

Kursmateriell

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Deltagende matkurs
• Smaksprøver under kurset
• Kurskompendier
• Lån av utstyr under kurset
• Foredragsholdere
• Kurslokale