Ost og rødvinkurs - filmarrangementer - større grupperKursarrangør: Osteperler
Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Kl 19:00
Varighet: Ta kontakt for informasjon
Pris: 750

Dere kommer til meg, eller jeg kommer til dere. Om dere er fem personer eller 50, spiller ikke så stor rolle. Det kan være noen timer en ettermiddag/kveld eller en god time i løpet av et annet arrangement – internt eller for kunde

Om kursholderen:
Jan Peter Aursnes er Member of The Academy of Cheese og gjennomfører kurs for dem i Norden. Har har grunnutdannelse i ysting fra Sogn Jord- og Hagebruksskule, og er altså foreløpig halvveis mot Master of Cheese ved Academy of Cheese i London. JP er hektet på ost ystet av rå melk og synes den måten tar best vare på det naturlige, slik det ble gjort siden lenge før Louis. Hans rolle er som formidler, hjelper, kursholder, veileder, mentor, sparringpartner og dommer. En veldig kunnskapsrik og underholdende foreleser som krydrer undervisningen med historier og «fun facts». Det er så mye god ost der ute som flere burde få vite om, norsk og utenlandsk, noe han bidrar til hver dag. Har gitt ut boken «mine osteperler» – historier, meninger og fantastiske oster av rå melk. Du kan kjøpe den her, eller i din nærmeste bokhandel. Jan Peter er fagansvarlig for oster i Store Norske Leksikon og skriver om ost i Appetitt og tidvis hos Norske Vinklubbers Forbund. Han holder videre kurs hos matkurs.no og smakinger på Lasarett vinbar i tillegg til kurs i egen regi – åpne eller hjemme hos deg.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Da jeg feiret min 60 års dag var hovedmenyen ost. Jeg er spesielt interessert og glad i ost. Har spist ost fra hele verden i mange år. Jeg ringte Jan Peter Aursnes og spurte om han kunne stille opp som spesialist på ost i mitt selskap. Fikk raskt et «ja det kan jeg tenke meg». Vi hadde et lite planlegningsmøte, og Jan Peter tok seg god tid til å høre på mine ønsker og kom med gode innspill til sammensetning og type oster til et fantastisk ostebord med tilbehør. Han sto for bestillingen og gav innspill til det ekstra vi skulle ordne til bordet. Han var med fra to timer før gjestene kom og anrettet alle ostene lekkert.

Informasjon om alle de spennende ostene og all historien rundt formidlet han til alle våre gjester (vi var 70 stk.) på en profesjonell og informativ måte, med et hyggelig smil og en god kommentar. Det ble en stor opplevelse både for meg som jubilant og for mine gjester. Jeg anbefaler ham på det varmeste.
- Carl Henrik Bache